lauantai 27. toukokuuta 2023

Saabinen symboli#67

Päivän Saabinen symboli#67 on Vanhanaikainen kaivo. Symbolin avainsana on KORVAUS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Kaksosten♊7. asteessa (6°- 7°). Voimme luottaa siihen, että luonto ruokkii kaikki impussit. Edellä kulkeneiden ja ympäristösi tuki on kanssasi.


Vanhanaikainen vinttikaivo

Tämä metafora kertoo jostakin, joka antaa ja antaa, mutta ei kuitenkaan vähene. Tämä johtuu siitä, että luonto täyttää ja luo uutta sen tilalle, mitä on kulutettu. Huolimatta siitä, että ihmiset käyttävät lukemattomia kertoja energiaamme, meillä on kyky pysyä sellaisina kuin olemme aina ja luottaa siihen. Olemme jatkuvasti vuorovaikutuksessa muiden kanssa – meidän on aina otettava heistä jotakin, jotta voimme olla tekemisissä, ja se maksaa meille aina energiaa. Huolimatta vetäytymisestä ja luovuttamisesta, mikään ei kuitenkaan juurikaan muutu edes syvimmällä tasolla, emme ole olennaisesti vaarantuneet näiden vuorovaikutusten takia. Tämä johtuu siitä, että luonto täyttää meitä yhtä paljon kuin vanha kaivo. Jopa näennäisesti tukeva maaperä allamme on altis maanjäristyksille – kun taas minän ydinidentiteetti on tinkimättömän uskollinen itselleen. Olen aina minä, ja sinä olet aina sinä; aina tulee olemaan niin. Joskus se, mikä näyttää tyhmältä, on itse asiassa syvällistä – ja tämä yksinkertainen olemisen orgaaninen eheys on tällainen esimerkki. Kaivo on lyömätön elämän symboli – ja niin olemme mekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä19°

 Päivän Saabinen symboli#49 on Merestä kohoaa uusi mantere: Uusi mantere Tämä symboli osoittaa uuden paikan, jossa pyritään uuteen elämään. ...

Suositut postaukset