torstai 27. huhtikuuta 2023

Saabinen symboli#38

Päivän Saabinen symboli#38 on Lumettomassa maassa lojuva kelkka. Symbolin avainsana on OMAVARAISUUS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Härän♉8. asteessa (7°-8°). Luova optimisti tekee tyhjästä jotain. Tulevan tilanteen ennakointia.


Potkukelkka


Vaikka kelkka yhdistetään yleensä lumeen, sillä voi olla muitakin käyttötarkoituksia, jotka eivät ole riippuvaisia ​​tietystä luonnonilmiöistä, jotta se olisi pätevä. Oikealla mielikuvituksellisella asenteella löydämme luonnosta kestävyyttä kaikkiin tarpeisiimme, sillä sen keskeinen piirre on tuhlaavuus. Kyvyssämme tehdä mitään tyhjästä on taikuutta. Ensinnäkin meidän on nähtävä, ettei koskaan voi olla, ettei ihan mitään ole –  aina on jotain saatavilla! Toiseksi meidän on käytettävä mieltä muutoksen työkaluna – se voi manipuloida todellisuutta mukautumaan mielikuvituksemme mukaan. Mikä on vaihtoehto? Elämänasenne, joka perustuu tappion tarpeettomaan hyväksymiseen – tämän päivän turhautumisen iloinen suvaitseminen paremman huomisen epämääräisessä toivossa? Luottamus on mielen opittu taito – se edellyttää, että katsomme tulevaisuuteen optimistisesti ja luottaen nykyhetkellä ja vähätellen turhautumistamme hyvällä huumorilla. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä15°

Päivän Saabinen symboli#45  on Mies suojautuu myrskyltä keikarimaisella silkkihatulla : Mies silkkihatussa Dane Rudhyarin mukaan tämä symbol...

Suositut postaukset