perjantai 28. huhtikuuta 2023

Saabinen symboli#39

Päivän Saabinen symboli#39 on Koristeltu joulukuusi. Symbolin avainsana on SYMBOLISOINTI. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Härän♉9. asteessa (8°- 9°). Hengellistä vastavuoroisuuden ihannetta sovelletaan antamisen juhlan ritualisoinnin kautta.  Kulttuurin hedelmistä nauttiminen.


Joulukuusi on koristeltu


Yhteiset visiot on toistettava heimon ja perheen tasolla. Vanhojen käyttäytymismallien uudelleen esittäminen voi ehkä tuntua tylsältä, mutta niiden merkitys on kuitenkin erittäin voimakas. Aineellisten ja henkisten viestien yhdistämisellä on syvä merkitys. Tekemällä ihanteen aineellisesta vastavuoroisuudesta, ja antamalla sisältöä henkiselle harjoitukselle, yhdistämme näkyvän ja näkymätön maailmat. Näin esittelemme jatkuvaa hengen palautumista muotoon, jota symboloi joululahja sellaisenaan - ihanteellisena ihmisenä, jota muistamme ja jota juhlimme. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä6°

Päivän Saabinen symboli#36 on Riippusilta syvän rotkon yli: Riippusilta Optimoimme saavutuksen avautumalla korkeammille voimille . Rotko on...

Suositut postaukset