perjantai 3. maaliskuuta 2023

Saabinen symboli#344

Päivän Saabinen symboli#344 on Hieno nainen kettuturkki päällään.  Symbolin avainsana on TYYLIKKYYS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat Kalojen♓14. asteessa (13°-14°).  Tyyli muokkaa henkilökohtaisia tuloksia ilmaisemalla jäsenyytemme erillisessä vaikutuspiirissä. Sisäisen arvon ulkoinen ilmentymä. Suojauksen tarve on välttämätön, ja glamour voi olla tehokas suoja.

Aiemmat blogikirjoitukseni tästä symbolista löytyvät helpoimmin klikkaamalla tämän blogin alaosassa olevia tunnisteita/hakusanoja.


Hieno nainen turkiksissaan


Kettu voimaeläimenä. Tarinoiden ketun oveluus viittaa tämän voimaeläimen kykyyn olla tarvittaessa näkymätön ja kuulumaton.  Kettu tietää, miten epämiellyttävistä tilanteista voidaan livahtaa huomaamatta karkuun. Ketulla on nokkeluutta tunnistaa nopeasti erilaiset tilanteet. Ketun symboliikka liittyy aistein havaittavan maailman ja unimaailman taianomaiseen kohtaamiseen, kettu liikkuu pääasiassa öisin. Kaikki ei ole aina siltä, miltä se ensi vilkaisulta vaikuttaa. Jos et pidä ketusta sinun täytyy oppia hienotunteisuutta ja tilannetajua. Opettele pitämään salaisuuksia!


Kettu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä17°

 Päivän Saabinen symboli#47 on Taistelu miekkojen ja soihtujen välillä : Miekat ja soihdut Pentti Lempiäisen mukaan miekka kuvaa taistelua, ...

Suositut postaukset