lauantai 4. maaliskuuta 2023

Saabinen symboli#345

Päivän Saabinen symboli#345 on Upseeri opastaa miehiään kovien panosten käytössä.  Symbolin avainsana on TARKKUUS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Kalojen♓15 asteessa (14°-15°). Tekemällä parhaita asioista, voimme tuoda yhteisiin tilanteisiin merkitystä ja jopa seikkailua.  Ylempi minä opettaa alempaa minää.


Kovapanosammunnat

Sarja69 on nyt esitelty: OMISTAUTUMISEMME itsensä kehittämiseen, ennen kaikkea (#341), edellyttää, että käsittelemme kokeita ja haasteita tehokkaasti (#342), kehitämme aikomusten terävyyttä (#343) ja suojaamme itseämme ei-toivotuilta, tunkeutuvilta energioilta (#344). Tämä kurinalainen valmistautuminen kehittää kykyämme osallistua korkeampaan henkiseen todellisuuteen, kun koemme ryhmätietoisuuden (#345).

Aiemmat blogikirjoitukseni tästä symbolista löytyvät helpoimmin klikkaamalla tämän blogin alaosassa olevia tunnisteita/hakusanoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä5°

Päivän Saabinen symboli#35 on Leski avoimella haudalla : Leski haudalla Kaikki mikä on fyysistä kuolee. Meillä on oltava kyky vapauttaa kii...

Suositut postaukset