maanantai 14. helmikuuta 2022

Saabinen symboli#327

Tämä symboli kertoo perinteisten taitojen ja taiteellisten arvojen merkityksestä, jotka juurtuvat syvästi ihmisen vaistomaisiin ja aidoimpiin tunteisiin. Tämä symboli eroaa edellisestä aivan kuten henkilökohtainen pidättyvyys ja yksinkertainen rakkaus luonnon kauneutta kohtaan ovat vastakohtana kiireelle, röyhkeydelle ja älylliselle tehokkuudelle, jotka ovat tyypillisiä nykyaikaiselle olemassaolollemme. Orvokkeja on usein pidetty vaatimattomuuden ja nöyryyden symboleina – arvoina, joiden katsottiin olevan todellisen naisellisuuden merkki. . . kauan sitten, näyttää siltä! 

Tässä symbolissa näemme luonnollisen elämän puhtaimpien tunteiden riippuvuuden perinteistä, joissa ne löytävät sopivimman ja tehokkaimman ympäristönsä. (Rudhyar).

Orvokit keramiikkamaljakossa


Vesimies♒27° Antiikkinen keramiikkamaljakko täynnä orvokkeja

Tyytyväisyyttä ja tunnetta tarkoitusperien puhtaudesta. Tämä muistuttaa siitä, että aina voi, vaikeissakin tilanteissa löytää tasapainoa hiljentymällä ja menemällä sisäisille energialähteille. Saada vastauksia ikivanhoista lähteistä. Kukkaterapia. Kauneus. Asettaa normeja yhteisölle. 


Avainsana on PERINTEET


Kielteisenä - herkkyyden puutetta. Intensiivisyyttä. 


Astrologinen kaava on yang-ideaalinen-nerokas-yleistävä-henkinen-herkkä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä10°

Päivän Saabinen symboli#40 on Punaisen Ristin sairaanhoitaja: Sairaanhoitaja Tämä symboli paljastaa inhimillisen yhteistyön tunteen puhtaan ...

Suositut postaukset