tiistai 15. helmikuuta 2022

Saabinen symboli#328

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa tietoa ja taitoa, joita käytetään sen luonnollisessa ympäristössä elintärkeiden perustarpeiden tyydyttämiseen. Tämä symboli yhdistää ikään kuin kahdessa edellisessä esitetyt vaikutukset. Se liittyy luonnolliseen elämään ja ihmisen kykyyn valmistautua tulevaisuuteen ja käyttää sekä fyysistä voimaa että henkistä kekseliäisyyttä. Kohdattaessa luonnonläheisen olemassaolon vaikeuksia, tarvitaan voimaa, tehokkuutta ja älykkyyttä, ne sisältyvät elämään, jossa jokainen teko voi olla osa harmonista ja kaunista rituaalia, joka on täynnä syvää merkitystä. 

Tämä on viiden sarjan kolmas symboli. Se viittaa luonnonvarojen tehokkaaseen käyttöön hyvinvoinnin turvaamiseksi. Tällainen käyttö perustuu älykkääseen ennakointiin. (Rudhyar).

 

Halkopino

Vesimies♒28° Kaadettu ja haloiksi hakattu puu

Ympärillämme kasvaa kaikenlaista elämämme aikana. Ehkä asioita voidaan käyttää toisinkin eikä vain antaa niiden seistä monumentteina ja muistoina. Uusiokäyttö. Jokin toinen voi tarvita esinettä, joka sinulle ei enää anna uutta. Varojen kokoamista. Varustautua pahan päivän varalle. 


Avainsana on VÄLITTÖMYYS


Kielteisenä - vanhan tuhoamista nykyajan tieltä.  


Astrologinen kaava on yang-ideaalinen-nerokas-yleistävä-henkinen-vastaanottavainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä10°

Päivän Saabinen symboli#40 on Punaisen Ristin sairaanhoitaja: Sairaanhoitaja Tämä symboli paljastaa inhimillisen yhteistyön tunteen puhtaan ...

Suositut postaukset