sunnuntai 13. helmikuuta 2022

Saabinen symboli#326

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa taitoa soveltaa tietoa luonnonlaista teknologisen yhteiskunnan arjen ongelmien ratkaisemiseen. Tätä yksinkertaista arkipäiväistä toimintaa käytetään tässä osoituksena siitä, kuinka syvästi tekniikka ottaa meidät mukaansa pieniin asioihin, mutta kuitenkin asioihin, jotka voivat joissakin olosuhteissa tehdä eron elämän ja kuoleman välillä - esimerkiksi mekaaninen vika autossa ruuhkaisella moottoritiellä. Siksi "hallinnan" tarpeen nähdään vaikuttavan yksilöllisen elämämme jokaiseen yksityiskohtaan; tämä koskee myös ihmisten välisten, sosiaalisten tai poliittisten suhteiden monimutkaisuutta, koska nyky-yhteiskuntamme on todellakin kuin valtava kone, joka kiihtyy vaarallisella maaperällä. Turvallisuus riippuu käytettävissä olevasta tehosta. 

Tämä on 66. viiden sarjan ensimmäinen symboli. Se kertoo meille, että tarvitsemme jatkuvasti älyllistä havainnointi- ja analyysivoimaamme tarkistaaksemme käytettävissä olevien energioidemme tehokkuuden. Se on henkisen tehokkuuden symboli.

Hydrometri Pixabay 


Vesimies♒26° Hydrometri auton akun testauksessa

Tarvitset venttiiliä tunnereaktioittesi rajoittamiseksi. Tarvitset objektiivisemman näkökulman ongelmasi ratkaisemiseksi. Kaikkien toimintahäiriöiden poistamista niin, että elämä sujuisi tasaisemmin ja tehokkaammin. Tee jokapäiväiseen elämään liittyvät tarkastukset ja tasapainotukset. Testaa, onko maallinen ajoneuvosi ajokunnossa. 


Avainsana on TEHOKKUUS


Kielteisenä - paineita siitä, että jatkuvasti analysoi tilanteita


Astrologinen kaava on yang-ideaalinen-nerokas-yleistävä-henkinen-kokeileva.


Tämä symboli aloittaa uuden,henkisen tason viiden sarjan:


Sarja 66


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas30°

Päivän Saabinen symboli#30 on Sorsapoikue ankkalammella : Sorsat lammella Tämä symboli kertoo perheistä ja lapsista, sekä yhdessä olemisesta...

Suositut postaukset