lauantai 12. helmikuuta 2022

Saabinen symboli#325

Tämä symboli kertoo kyvystä kehittää mielen rationaalista ja täysin tietoista puolta. Vaikuttaa siltä, ​​että kuvassa oleva perhonen on eräänlainen mutaatio, ja erityisesti sen "oikean puoleisen " siiven kehitys. Vahva tietoisen yksilöllistymisen prosessi on kehittynyt mahdollisesti persoonallisuuden vaisto-emotionaalisen puolen eli  "vasemman puolen" kustannuksella. 

Tämä viimeinen symboli päättää sopivasti tämän 65. viiden sarjan, joka alkoi sanoilla "Pettynyt nainen . . .” Viiden sarja käsittelee ihmisen energioiden hallintaa tunnetasolla. Tämä viides symboli viittaa siis tunnen-energioiden muuttamiseen. (Rudhyar).

Perhonen


Vesimies♒25° Perhosen oikea siipi on kehittynyt täydellisemmin

Järjenkäyttösi ei ole tasapainossa intuitiosi ja luovuutesi käytön kanssa. Usein on vaikeampi ymmärtää intuitiivista sanomaa, mutta pelkästään logiikkaan luottaminen rajoittaa mahdollisuuksiasi. Ehkä jokin ruumiinvamma tai muunnokset henkisellä alueella estävät sinua tekemästä, sitä mitä haluaisit. Elämän rajoitusten yläpuolelle kohoamista. 


Avainsana on AINUTLAATUISUUS


Kielteisenä - toiminnot eivät ole tasapainossa. 


Astrologinen kaava on yang-ideaalinen-nerokas-yleistävä-sosiaalinen-inspiroitunut.


Sarja 65 on nyt esitelty:


Sarja 65





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Aurinko siirtyy Härän merkkiin, Härkä1°

  Päivän Saabinen symboli#31 on Kirkas vuoristopuro : Kirkas vuoristopuro Oman luonteen puhdas, saastumaton ja spontaani ilmentymä. Tässä s...

Suositut postaukset