keskiviikko 9. helmikuuta 2022

Saabinen symboli#322

Tämä symboli kertoo ymmärryksen lämpöstä, joka tulee niille, jotka ovat varhain avoimia uusille mahdollisuuksille. Ihminen ei koskaan jää ilman apua, kun hän innokkaasti pyrkii kasvamaan emotionaalisesti ja henkisesti. Vaikka hän ei tietoisesti tajuakaan sen tarkoitusta ja arvoa, mikä ylläpitää hänen itsensä kehittämistä ja vaimentaa elämän aiheuttamia järkytyksiä ymmärryksen kasvulle, apu on silti olemassa. Hän saattaa ajatella: Kukaan ei ymmärrä minua. Mutta ymmärrystä on olemassa, jos hän ei tee sitä vaan pitää itsekkäästi itsestäänselvyytenä, että elämä ja yhteiskunta ovat hänelle kaiken velkaa. 

Tämä viiden sarjan toinen symboli asettaa vastakkain niin moniin elämäntilanteisiin kuuluvan ystävällisyyden ja ensimmäisen vaiheen symbolin edustaman traagisen pettymyksen tunteen. Arvostamalla lämpimästi perusmahdollisuuksia ja pieniäkin mukavuuksia voimme turvallisesti ja onnellisesti kasvaa henkilökohtaiseen kypsyyteen. (Rudhyar).

Lastenhuoneen matto


Vesimies♒22° Lastenhuoneen matto muodostaa mukavan leikkipaikan

Ehkä sinulla on tunne siitä, että joskus joudut ponnistelemaan kasvaaksesi ja kehittyäksesi, mutta vaikket ole siitä tietoinen, lähellä on tyynyjä, suoja-aitoja suojelusta. Toisten kokemus, myötätunto ja oma sisäinen yhteytesi yhteisöön on läsnä. Lohdutus ja huolenpito. 


Avainsana on HIENOTUNTEISUUS


Kielteisenä - eristyksissä todellisuudesta. Itsensä hemmottelemista. 


Astrologinen kaava on yang-ideaalinen-nerokas-yleistävä-sosiaalinen-herkkä.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä16°

 Päivän Saabinen symboli#46 on Vanha mies yrittää turhaan löytää avainta mysteerion selvittämiseksi : Vanha mies ja mysteerio Tämän symbolin...

Suositut postaukset