torstai 10. helmikuuta 2022

Saabinen symboli#323

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa itsekuria, joka on seurausta yksittäisten kykyjen älykkäästä kehittämisestä asianmukaisen koulutuksen aikana. Se, mikä on lasten tai eläinten oikea koulutus, on monimutkainen ja kiistanalainen ongelma. Symboli näyttää ilmaisevan yksinkertaisesti, että voimakkaita elämännergioita voidaan kouluttaa riittävästi – ajatuksen implikaatio on, että mikään koulutus ei todellakaan ole onnistunut, ellei se johda itsekurin arvon ja voiman ymmärtämiseen. Kohtaamme jatkuvasti tilanteita, jotka ovat itse asiassa opetustilanteita, olimmepa tietoisia siitä tai emme; Jumala tai sielu on kouluttaja. Paljon riippuu asenteista, joita omaksumme näissä tilanteissa.

Tämä on viiden sarjan kolmas symboli. Näemme siinä kahden edellisen ehdotuksen tuloksen. Luonne ja lämmin "ymmärrys" prosessiin liittyvistä asioista kasvua ja emotionaalisen raskauden voittamista voidaan opettaa. Voimme oppia kurittamaan luonnollisia impulssejamme ja käyttämään niitä muuhun kuin henkilökohtaiseen tarkoitukseen. Tämä on opetuslapseus sanan varsinaisessa merkityksessä.

Karhu


Vesimies♒23° Suuri karhu istuu heiluttaen kaikkia käpäliään

Tarvetta kehittää reaktioita, jotka auttavat tulemaan toimeen muillakin kuin normaalitasolla. Ehkä et halua tehdä jotain tehtävää, mutta se näyttää kuitenkin olevan sinun velvollisuutesi.  Mieti tilannettasi, teetkö itsesi kanssa kauppaa tai tuotko vain esille ehdollisen refleksin. Primitiivireaktio. Taitojen kehittämistä. 


Avainsana on SOVELTUVUUS


Kielteisenä - et pysty pääsemään jaloillesi. Reagoida asioihin liian voimakkaasti. 


Astrologinen kaava on yang-ideaalinen-nerokas-yleistävä-sosiaalinen-vastaanottavainen.

 

Kuusamon Petoeläinkeskus



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä16°

 Päivän Saabinen symboli#46 on Vanha mies yrittää turhaan löytää avainta mysteerion selvittämiseksi : Vanha mies ja mysteerio Tämän symbolin...

Suositut postaukset