tiistai 8. helmikuuta 2022

Saabinen symboli#321

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa kykyä kohdata emotionaalisesti järkyttäviä kokemuksia ihmissuhteissa luonteen vahvuuden ja henkilökohtaisen koskemattomuuden avulla. Mies, joka johtaa laajoja ja monimutkaisia liikeyrityksiä (#316), saavuttaa useimmiten vallan ja saavuttaa menestystä, koska hän pystyy selviytymään kriisistä ja tilapäisistä onnenkäänteistä. Tunnetasolla näemme nyt "naisen", joka kohtaa ankaran pettymyksen ja joutuu kohtaamaan vaalittujen illuusioiden katoamisen, oletettavasti läheisen henkilökohtaisen suhteen kannalta. Hänen on opittava hallitsemaan sellaisia kriisejä, jotka ovat todella sisäisen voiman ja kenties myötätunnon testejä. Meillä kaikilla on sisällämme valta oppia tunnekriisien kautta. Mutta kuten mikä tahansa kyky, se tarvitsee kehittämistä. 

Tämä on 65. viiden sarja ensimmäinen symboli. Se kehottaa meitä kehittämään sinnikkyyttä vastoinkäymisissä.

Pettynyt nainen


Vesimies♒21° Toiveissaan pettynyt ja turhia kuvittelematon nainen

Ehkä sinulla on tunne, että energiat kuluvat hukkaan, olet epäonnistunut. Mutta on tärkeätä aina nähdä pettymys opettajana. Mieti mikä tässä tilanteessa on mahdollista. Vaikka vaatii rohkeutta päästä takaisin raiteilleen, olet kuitenkin saanut lisää viisautta ja ymmärrystä. 


Avainsana on RAIVAAMINEN


Kielteisenä - alistua siihen, että masennus jatkuu ikuisesti. Kyynisyys. 


Astrologinen kaava on yang-ideaalinen-nerokas-yleistävä-sosiaalinen-kokeileva.


Tämä symboli aloittaa uuden, sosiaalisen tason viiden sarjan:


Sarja 65




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä16°

 Päivän Saabinen symboli#46 on Vanha mies yrittää turhaan löytää avainta mysteerion selvittämiseksi : Vanha mies ja mysteerio Tämän symbolin...

Suositut postaukset