sunnuntai 6. helmikuuta 2022

Saabinen symboli#319

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa taitoa ja rohkeutta, joita tarvitaan karmisten "vierailujen" huolimattomuuden tuhoavan potentiaalin saattamiseksi hallintaan. Metsäpalot voivat johtua ihmisen huolimattomuudesta, salamaniskusta tai modernin tekniikan sivutuotteista. Jokainen yksilö – ainakin kerran elämässään, ellei toistuvasti – saattaa joutua kohtaamaan näyttäviä reaktioita näennäisesti merkityksettömille teoille. Näitä on pidettävä keinoina testata hänen vahvuuttaan, kekseliäisyyttään tai emotionaalista vakautta. Jokaista hänen käytössään olevaa kykyä on hyödynnettävä - emotionaalista, henkistä ja fyysistä. Hän tarvitsee uskoa itseensä ja ylivertaisiin voimiinsa.

Tässä viiden sarjan neljännessä symbolissa meille näytetään ihminen toiminnassa ratkaisevassa ja mahdollisesti tuhoisessa tilanteessa. Tarvitaan täydellistä energian mobilisointia ja syvää lannistumattomuutta.

Palanut metsä Pixabay

Vesimies♒19° Metsäpalo on saatu sammumaan

Innon palo ja halu päämäärään voivat joskus laittaa liikkeelle vaikeasti kontrolloitavan ja tuhoisan ketjureaktion. Ehkä olet joutunut tuollaiseen tilanteeseen joko tunnealueella tai konkreettisesti. Ei ole muuta mahdollisuutta kuin taistella asioiden saamiseksi hallintaan ja tuhon saamiseksi mahdollisimman vähäiseksi. Kuitenkin kaikki mikä tehdään, on lopulta hyväksi. Taistelun jälkeinen onnistumisen tunne. 


Avainsana on HUOLENAIHE. 


Kielteisenä - luovuttaminen liian aikaisin ja kaiken menettäminen. Itsepetoksellinen iloisuus vaikeassa tilanteessa. 


Astrologinen kaava on yang-ideaalinen-nerokas-yleistävä-fyysinen-vastuuntuntoinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä16°

 Päivän Saabinen symboli#46 on Vanha mies yrittää turhaan löytää avainta mysteerion selvittämiseksi : Vanha mies ja mysteerio Tämän symbolin...

Suositut postaukset