lauantai 5. helmikuuta 2022

Saabinen symboli#318

Tämä symboli kuvaa nykyajan ihmisten vaikeutta pitää salassa yksityinen menneisyytensä tai syvemmät motiivinsa. Tämä symboli seuraa loogisesti kahta edellistä. Nykyään taistelu yhteiskunnan vallan ja yksilön oikeuksien välillä johtaa lopulta viimeksi mainitun tappioon. Media ja lukemattomat valtion virastot voivat lähes aina löytää pääsyn jälkiin tai tallenteisiin menneistä toimista; nykyaikaiset psykologit ja psykiatrit ovat yhä taitavampia tunkeutumaan elämän syvimpiin salaisuuksiin "analyysin" ja kaikenlaisten enemmän tai vähemmän sallittujen tekniikoiden avulla, joihin liittyy "piikkejä" sekä lihasten ja hermojen alitajuisia reaktioita. Yksilö, jonka toimintaa ei tunnusteta, on jatkuvassa taistelussa; hän tarvitsee apua korkeammilta voimilta sekä suojelevilta tahoilta, jotka hän on mahdollisesti asettanut palvelukseensa. 

Tämä on viiden sarjan kolmas symboli. Se viittaa piilotettujen motiivien ja henkilökohtaisten salaisuuksien paljastamiseen. Se voi viitata menneen käytöksen julkistamiseen. (Rudhyar).

Riisuttu naamio


Vesimies♒18° Ihmisiltä on riisuttu naamio

Salaisilla tarkoitusperillä voi olla merkitystä aikansa, mutta lähes aina ne paljastuvat vähitellen. Ehkä olet tässä tilanteessa nyt. Olet huolissasi tulevista vaikeuksista ja siitä, millaista hämmennystä syntyy, mutta nyt on liian myöhäistä miettiä sitä. Salaiset motiivit paljastuvat. Itsensä kohtaaminen. Kohdata tilanne, jossa oma todellinen arvo tulee esille. 


Avainsana on ANALYYSI.  


Kielteisenä - paljastaa itsensä haitallisesti liian aikaisin tai liian nopeasti. 


Astrologinen kaava on yang-ideaalinen-nerokas-yleistävä-fyysinen-vastaanottavainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä16°

 Päivän Saabinen symboli#46 on Vanha mies yrittää turhaan löytää avainta mysteerion selvittämiseksi : Vanha mies ja mysteerio Tämän symbolin...

Suositut postaukset