perjantai 4. helmikuuta 2022

Saabinen symboli#317

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa kykyä suojella itseään ja turvata yksilölliset oikeudet monimutkaisissa yhteiskunnallisissa paineissa. Tämä symboli näyttää viittaavan siihen, että nykypäivän sosiaalisissa olosuhteissa yksittäinen ihminen tarvitsee suojaa jatkuvasti kasvavia yhteiskunnan loukkauksia vastaan hänen teoreettisesti tunnustettuun oikeuteensa elää yksityistä elämää ilman julkisen vallan puuttumista asiaan. Tässä valossa symboli on erilainen kuin edellinen suuryritysten voima ja laajamittaisen organisaation totalitaariset vaikutukset. Tulkinnan syvemmällä okkulttisella tasolla se paljastaa myös tarpeen suojautua "astraalisilta" tunkeutumisilta ja ehkä "mustalta magialta", varsinkin kun uskaltaa yliluonnollisiin tietoisuuden tiloihin. Kristillinen uskonto puhuu suojelusenkeleistä siihen liittyvässä merkityksessä. 

Tässä viiden sarjan toisessa symbolissa näemme yksilön pystyvän hallitsemaan luonnollisia energioita, jotka hän ottaa palvelukseensa, jotta hän voi jatkaa yksilöllistä työtään turvassa. Tämä on erilainen näkökulma yksilön suhteesta yhteiskuntaan. Yksilöt pyrkivät tietysti myös ryöstämään tai vahingoittamaan muita ihmisiä, mutta kilpailua, kunnianhimoa ja menestystä hinnalla millä hyvänsä kunnioittavasta yhteiskunnasta johtuva tilanne on suurelta osin vastuussa yksilön väkivallasta. Mitä luovempi ihminen on, sitä suurempi on hänen suojelun tarpeensa.

Vahtikoira


 Vesimies♒17° Vahtikoira pihalla

Olosi on epävakaa ja olet varuillasi, ehkä jotain vaikeuksia on tulossa. Ehkä kannattaisi miettiä, ketkä ovat tukijoitasi ja uskottujasi, mutta ennen kaikkea on tärkeätä luoda itseluottamusta. Tunnetta siitä, että on paljastunut tai tullut petetyksi. Vartiointia. 


Avainsana on TOTUUS


Kielteisenä - epäluuloa ja harhaluuloisuutta, mikä voi viedä ilon omistamisesta. 


Astrologinen kaava on yang-ideaalinen-nerokas-yleistävä-fyysinen-herkkä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä16°

 Päivän Saabinen symboli#46 on Vanha mies yrittää turhaan löytää avainta mysteerion selvittämiseksi : Vanha mies ja mysteerio Tämän symbolin...

Suositut postaukset