torstai 3. helmikuuta 2022

Saabinen symboli#316

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa kykyä organisoida monia osa-alueita yrityksessä, johon liittyy suuri joukko ihmisiä. Suuri osa siitä, mitä ylistävästi kirjoitetaan Vesimiehen ajasta, on luultavasti silkkaa glamouria. New Agen tulisi olla sellainen, jossa opitaan käyttämään ihmisten yhteenkuuluvuuden ja ryhmien vuorovaikutuksen tuottamaa voimaa – eli käyttämään sitä harmonisesti koko ihmiskunnan ja Maaplaneetan hyvinvointiin. Tätä ei ole koskaan saavutettu ja sitä on yritetty vain erittäin harvoin. Suurten yritysten, valtavien sotaoperaatioiden (kuten Normandian maihinnousu toisessa maailmansodassa) tai suurten kansallisten ponnistelujen (kuten Kuun laskeutuminen) alalla on saavutettu hyviä tuloksia, mutta asiaan liittyvien ihmisten välisten suhteiden motiivi ja laatu eivät olleet pysyvästi tärkeitä eikä niissä panostettu aidosti harmoniseen laatuun. Käytettyjen tekniikoiden luonne oli täysin epätyydyttävä "inhimillisestä" näkökulmasta. 

Tämä on 64. viiden sarjan ensimmäinen symboli. Se esittelee hallinnan käsitteen, joka on perustavanlaatuinen tällä syklisen elämänprosessin jaksolla, jota horoskooppi symboloi, mutta joka on kuitenkin arvioitava kokonaan uudelleen, jos ihmiskunta aikoo toteuttaa hengelliset mahdollisuudet, jotka sisältyvät edessä olevaan evolutionaariseen muutokseen. (Rudhyar).

Liikemies

Vesimies♒16° Suuri liikemies pöytänsä takana

On paljon tehtävää suuressa yhtiössä tai ryhmässä. Ehkä et kykene ottamaan suoranaisesti osaa tilanteeseen, sinulla on vieraantumisen tunnetta, mutta sinun pitää istua sivussa ja suunnitella organisaatioita. Päätöksen tekemistä ja johtamista. Olla vastuussa jostain ja hallita sitä. 


Avainsana on SAAVUTUS.  


Kielteisenä - hyötyä esimiesasemastaan. Pomotella toisia. 


Astrologinen kaava on yang-ideaalinen-nerokas-yleistävä-fyysinen-kokeileva.


Tämä symboli aloittaa uuden, toiminnallisen tason viiden sarjan:


Sarja 64



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä16°

 Päivän Saabinen symboli#46 on Vanha mies yrittää turhaan löytää avainta mysteerion selvittämiseksi : Vanha mies ja mysteerio Tämän symbolin...

Suositut postaukset