keskiviikko 2. helmikuuta 2022

Saabinen symboli#315

Tämä symboli kuvaa siunausta, jonka sielun henkisesti täyttynyt tietoisuus antaa henkilökohtaisille saavutuksille. Tämä voidaan tulkita eri merkitystasoilla, mutta se ilmeisesti viittaa olemisen tilaan, jossa henkisen todellisuuden kaksi toisiaan täydentävää puolta – miten ne käsitämmekin – yhdistyvät; tämä liitto johtaa onneen tai autuuteen (ananda). Kun kaksi lintua "istuu aidalla”, ja aita erottaa kaksi peltoa tai puutarhaa, implikaatio on, että egon erottava tietoisuus voidaan siten siunata, kenties henkisenä palkkiona pitkään jatkuneesta ja hyvin tehdystä työstä. 

Tämä on 63. viiden sarjan viimeineneli viides symboli. Sisäinen onnellisuus nähdään palkkiona kaikille yksilöille, jotka ovat antaneet arvokkaan "panoksen" yhteisölleen tai koko ihmiskunnalle. Korkeimmalla tasollaan tämä onni on todellakin autuutta. (Rudhyar).

Kyyhkyläiset

Vesimies♒15° Rakastavaiset istumassa aidalla

Tyytyväisyyttä ja nautiskelua, joka perustuu sitoutumattomuuteen. Lähtemiseen liittyy eron riski. Uskollisuutta rakkaudessa tai odottaa merkkiä sitoutumisesta. Ystävyys ja kumppanuus. Olla arjen realiteetista lomalla. 


Avainsana on VAHVISTUS. 


Kielteisenä - kykenemättömyyttä sitoutumaan. Vääristynyt mielikuva todellisuudesta. 


Astrologinen kaava on yang-ideaalinen-nerokas-erikoistuva-henkinen-inspiroitunut.


Sarja 63 on nyt esitelty:


Sarja 63




 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä6°

Päivän Saabinen symboli#36 on Riippusilta syvän rotkon yli: Riippusilta Optimoimme saavutuksen avautumalla korkeammille voimille . Rotko on...

Suositut postaukset