tiistai 1. helmikuuta 2022

Saabinen symboli#314

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa kykyä lyhentää luonnollisen evoluution prosessia käyttämällä tahtoa, henkistä taitoa ja fyysistä itsekuria. Tässä symbolissa näemme tiivistyneenä sen, mitä kolmessa edellisessä symbolissa tarkoitetaan. Ihmisen täytyy inspiroitua siitä visiosta, mitä hänen on mahdollista saavuttaa; hänen on järjestettävä tarvittavien toimintojen aikataulu, jos työ aiotaan tehdä peräkkäisinä vaiheina, joista jokainen vaatii erityistä taitoa ja voimaa. Hänen on löydettävä sopiva aika työn aloittamiselle. Lopputuloksena on evoluutioprosessin kiihtyvyys, joko psykobiologisella tai sosiaalisella tasolla, eli sillä tasolla, jolla sivilisaatio ulkoisesti etenee. 

Tämä viiden sarjan neljäs symboli antaa kuvan siitä, mitä voidaan saavuttaa yhdistämällä sosiaalisia ja kulttuurisia ja jopa henkilökohtaisia ​​tekniikoita. Se tarkoittaa mahdollisuutta lyhentää aikaa, jota tarvitaan edistymiseen poistamalla esteitä ja viivästyksiä. 

Veturi

Vesimies♒14° Juna sukeltamassa tunneliin

Haluat poistaa esteet ja mennä suoraan asiaan välittämättä näkymättömistä vaaroista, joita ehkä kohtaat. Olet kovasti menossa ja mukanasi on paljon ihmisiä. Haluat pian päästä eteenpäin, syvälle porautumista, yksityiskohdista piittaamattomuutta. Sisukkuutta. Oikotie haluttuun päämäärään. 


Avainsana on KOHTELIAISUUS.  


Kielteisenä - ylivarovaisuutta. Asian kiertämistä. 


Astrologinen kaava on yang-ideaalinen-nerokas-erikoistuva-henkinen-vastuuntuntoinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä6°

Päivän Saabinen symboli#36 on Riippusilta syvän rotkon yli: Riippusilta Optimoimme saavutuksen avautumalla korkeammille voimille . Rotko on...

Suositut postaukset