maanantai 31. tammikuuta 2022

Saabinen symboli#313

Tämä symboli kuvaa kykyä löytää perusluonteisia tosiasioita, joiden avulla voimme suunnitella toimintaa etukäteen. Tässä ei ole enää kyse noususta tai laskeutumisesta, vaan luonnonlaeista, joihin liittyy kausaalisia suhteita ja luonnonolosuhteiden vaihteluita. Barometri rekisteröi ilmanpainetta, ja tämän päivän paineen muutos antaa jonkin verran viitteitä siitä, millainen sää on huomenna. Tietyssä mielessä tämä on nykyaikainen tieteellinen vastine arkaaiselle enteiden ennustamiselle. Samoin eläimet kasvattavat alkusyksystä enemmän tai vähemmän paksun turkin sen mukaan, tuleeko talvesta ankarampi vai leudompi. Lähitulevaisuuden suunnittelu on mahdollista, koska potentiaali tai tulevaisuuden siemen toimii jo nykyhetken ytimessä. 

Tämä viiden sarjan kolmas symboli kertoo meille, että on tärkeintä etsiä - millä tahansa keinolla ja millä tahansa tietoisuuden tasolla - tietoa kausaalisista etenemisestä. Laajimmassa merkityksessä tämä tarkoittaa tietoisuutta syklisistä prosesseista, ja tämä sisältää myös astrologian. (Rudhyar).

Ilmapuntari

Vesimies♒13° Ilmapuntari

Sinulla on tarvetta suunnitella tulevaisuutta ja haluat tietää, mitä on odotettavissa. Koet olevasi herkkä mittari, joka vastaanottaa tulevien tapahtumien mahdollisuudet. Mittaustuloksia. Ilmapiirin herkkien muutosten rekisteröintiä. Näkemystä. 


Avainsana on ENNAKOINTI.  


Kielteisenä - muutoksen pelkoa. Muotivirtausten jatkuvaa seuraamista. 


Astrologinen kaava on yang-ideaalinen-nerokas-erikoistuva-henkinen-vastaanottavainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä10°

Päivän Saabinen symboli#40 on Punaisen Ristin sairaanhoitaja: Sairaanhoitaja Tämä symboli paljastaa inhimillisen yhteistyön tunteen puhtaan ...

Suositut postaukset