lauantai 22. tammikuuta 2022

Saabinen symboli#304

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa hengellisten energioiden kurinalaista käyttöä sellaisen luonnollisen harmonian palauttamiseksi, jota häiritsevät ihmisen epäharmoniset yritykset ylittää luonto mielen kautta. Sivilisaatio merkitsee prosessia, jossa ylitetään pakonomainen ja jäykkä biologinen halu ja hyödynnetään hienostuneella ja mentalisoidulla tavalla sitä, mitä se ei voi hallita. Todellisen sivilisaation tavoite on sellaisen ihmiskunnan kehittäminen, joka koostuu itsemotivoituneista ja vastuuntuntoisista yksilöistä, jotka yhdistyvät vapaasti harmonian mukaan. Länsimainen sivilisaatio on suurelta osin sen karikatyyri. Individualisaatio- ja sivilisaatioprosessi on täynnä vaaroja, ja se on hyvin pitkän ajan pakkomielle karmavarjoista, yksilöllisten ja kollektiivisten poikkeamien ja perversioiden seurauksista. Tällaiset tulokset johtavat useimmiten sairauksiin. Niiden yksilöiden hengellinen velvollisuus, jotka ovat kyenneet hyödyntämään planeettamme läpäisevien henkisten voimien valtavaa varastoa, on käyttää näitä energioita heikompien tovereidensa parantamiseen. 

Tämä viiden sarjan neljäs symboli viittaa tekniikkaan, jota ei voida käyttää ainoastaan ​​fyysisten sairauksien parantamiseen, vaan myös "kokonaisuuden tekemiseen" kaikesta, mikä on menettänyt luonnollisen juurensa integroitumisen ja joka ei ole vielä saavuttanut kokonaisvaltaista harmoniaa ja samaistumista "jumalalliseen" kokonaisuuteen. Vaaditaan itsekuria, motiivien puhtautta, myötätuntoa, uskoa jumalalliseen järjestykseen - ja hengen nergian keskittämiseen.

Hindu-healing

Vesimies♒4° Hindu -joogi parantamassa

Ongelmaa ei ehkä pysty nyt ratkaisemaan logiikalla tai järjellä. Kysy parantavaa neuvoa henkisestä keskuksestasi. Tähän tarvitaan keskittymistä, harjoittamista ja päättäväisyyttä. Henkiparantajan mahdollisuus. 


Avainsana on TERAPIA


Kielteisenä - voimien väärinkäyttöä. Huijari. 


Astrologinen kaava on yang-ideaalinen-nerokas-erikoistuva-fyysinen-vastuuntuntoinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas10°

Päivän Saabinen symboli#10 on Tiedemies antaa vanhalle kuvalle uuden merkityksen: Vanha kuva - uusi merkitys Tietoisuudessa herää halu muoto...

Suositut postaukset