sunnuntai 23. tammikuuta 2022

Saabinen symboli#305

Tämä symboli kuvaa menneiden suoritusten perustaa, joka vahvistaa ja ylläpitää mitä tahansa yksilön kriisissä tekemää päätöstä. Ihmiskunnan koko menneisyys on jokaisen yksittäisen ponnistelun takana, erityisesti kriittisten päätösten aikoina. Kalifornian lähetystyötä rakentaneiden pappien pyrkimyksissä oli taustalla koko katolisen kirkon käännytystyön menneisyys, eli yritys viedä "hyvä uutinen" kaikille maan ihmisille. Jokainen yksilö on paljon enemmän riippuvainen esi-isiensä saavutusten vahvuudesta – tai epäonnistumisten ja näkemyksen puutteen painama – kuin he yleensä uskovat. Tämä voi tarkoittaa yksilöllisen voiman piilotettua perustaa tai perinteen hitautta, joka ei pysty ylittämään rajallista alkuperää.  (Rudhyar).

Esi-isien neuvosto


Vesimies♒5° Esi-isien neuvosto

Menneisyyden ihmisten tieto antaa sinulle voimia. Vanhempien ihmisten kokemusperäistä tietoa on valtavasti, kunhan sen vain saisi esille. Sisäinen tieto. Suora tie energian syville lähteille. Karmayhteys menneisyyteen. 


Avainsana on AIEMMUUS


Kielteisenä - konservatiivisuuden ihannointi. Kykenemättömyyttä olla ajan hengessä. 


Astrologinen kaava on yang-ideaalinen-nerokas-erikoistuva-fyysinen-inspiroitunut.


Sarja 61 on nyt esitelty:


Sarja 61





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset