perjantai 21. tammikuuta 2022

Saabinen symboli#303

Tämä symboli muistuttaa Skorpionin 21° symbolia, mutta tässä symboloitu kriisi merkitsee peruuttamatonta aseman muutosta. Ihminen kieltäytyy hyväksymästä sellaisia ​​kulttuurimalleja, jotka johtuvat hänen yhteiskuntansa erityisestä lähestymistavasta paikallisiin olosuhteisiin ja koko maailmankaikkeuteen, ja sen erityisestä suhteesta koko inhimilliseen kollektiiviseen alitajuntaan. Laivasto viittaa valtamereen, alkukantaisten ja tiedostamattomien evoluutiovoimien symboliin. Karkuri ei ainoastaan ​​kieltäydy tottelemasta käskyjä, vaan hän kääntää tarkoituksella selkänsä kollektiiviselle sosiaaliselle asemalleen; hänestä tulee hylkiö, ja tämän päätöksen kautta hän voi varmasti yksilöidä tietoisuutensa. 

Tämä on viiden sarja  kolmas symboli. Jotain, jolla on kollektiivista sosiaalista arvoa, mahdollisesti tuhoutuu, mutta luonto ei ole tuhoaja kuten edellisessä symbolissa. Ihminen, yksilö, astuu ulos kollektiivisten mallien ja ihanteiden kahleista. Hän voi siten "löytää itsensä" luopumalla jyrkästi sosiaalisesta esikoisoikeudestaan, toisin sanoen ratkaisevan desosialisaatioprosessin kautta. (Rudhyar).

Karkuri Ilja Repin Public Domain

Vesimies♒3° Laivaston karkuri

Tilanteen rajoitukset ja säännöt ovat käyneet kestämättömiksi. Lähtöpäätös saattaa olla moraalisesti oikein hengen vapauden säilyttämiseksi. Aina kuitenkin joutuu vastamaan siitä, ettei seuraa pelin sääntöjä. Oletko valmistautunut siihen? 


Avainsana on UHMAKKUUS.  


Kielteisenä - valmistautumattomuutta sosiaalisten pelien pelaamiseen. 


Astrologinen kaava on yang-ideaalinen-nerokas-erikoistuva-fyysinen-vastaanottavainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas10°

Päivän Saabinen symboli#10 on Tiedemies antaa vanhalle kuvalle uuden merkityksen: Vanha kuva - uusi merkitys Tietoisuudessa herää halu muoto...

Suositut postaukset