torstai 20. tammikuuta 2022

Saabinen symboli#302

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa tarvetta kehittää sisäistä turvallisuutta, jonka avulla voimme vastata odottamattomiin kriiseihin. Härkä ♉1° ja 2° - symbolit#31 ja #32 "Kirkas vuoristopuro" ja "Ukkosen tuntua ilmassa" - ja Vesimiehen♒symbolien 1° ja 2° välillä voidaan tehdä mielenkiintoinen yhteys (neliöaspekti!).  ​​ Ensimmäisessä tapauksessa käsittelemme energioita tai toimintoja, jotka voivat liittyä yksilön luonnolliseen kehitykseen. Mutta tässä puhutaan ensisijaisesti sosiaalisista, kollektiivisista prosesseista ja yksilön toiminnasta niissä. Itse symbolille – ”Odottamaton ukkosmyrsky” – voitaisiin antaa erittäin positiivinen merkitys kuivassa ympäristössä, mutta paino sanalla "Odottamaton" pyrkii korostamaan tapahtuman äkillistä ja vaarallista luonnetta. Tällainen ukkosmyrsky kuivien kukkuloiden alueella voi aiheuttaa tuhoisan tulvan. Joka tapauksessa se viittaa tapahtumaan, johon ei ole valmistautunut - uhkaan.  

Viiden sarjan toisena symbolina – toisin kuin edellinen – tämä kohtaus korostaa sitä tosiasiaa, että luonto voi muuttaa pysymättömyydeksi näennäisesti pysyvimmätkin pyrkimykset. Sateen alla tiili voi palata mudaksi. Kaikki inhimilliset instituutiot ja niiden saavutukset voidaan pestä pois, jopa niiden suuren kunnian päivänä. Tämä on luonnon haaste.

Ukkonen Pixabay

Vesimies♒2° Odottamaton ukkosmyrsky

Sinua koetellaan yhtäkkiä tai yllätyt jostain. Sisäistä voimaasi ja vakauttasi koetellaan, mutta voit oppia paljon kokemuksesta. Kokemus voi olla vapauttava ensishokin jälkeen. Ukkosilmat puhistavat ilmaa, kun voimaksa energialataus purkautuu. Joskus voi ihailla luonnontapahtumien valtaisaa voimaa. Yllättävät tunnepurkaukset. 


Avainsana on SATTUMA


Kielteisenä - maltin menettämistä. Tasapainottomuutta tunnealueella. 


Astrologinen kaava on yang-ideaalinen-nerokas-erikoistuva-fyysinen-herkkä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset