sunnuntai 2. tammikuuta 2022

Saabinen symboli#283

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa subjektiivista pyrkimystä äärimmäisyyksiin elämän ja kuoleman prosessien vuorovaikutuksen ulkopuolella. Tulen mysteeri on aina kiehtonut ihmisen mielikuvitusta, koska se on kaikkien kuoleman arvoitukseen käärittyjen muutosten mysteeri. Aikoina, jolloin kollektiivinen, kenties totaalinen, kuolema voi olla ihmiskunnalla edessä, subjektiivinen meditaatio kiehtoo yhä enemmän ihmisiä. 

Tämä on viiden sarjan kolmas symboli. Se vie meidät elämän itsensä ulkopuolelle. Olemmeko valmiita ottamaan tämän askeleen, jonka joogimestarit väittävät ottaneen: kokea kuoleman ja palata samaan kehoon? 

Tulenpalvoja


Kauris♑13° Tulenpalvoja

Olet juuri keskittynyt johonkin hyvin voimakkaasti. Vaaran tuntua, mutta myös uuden alun tuntua. Omien mahdollisuuksien hyväksikäyttöä. Magiikkaa. Itsensä voittamista. Kundaliini -energian nousua. Vaarallisilla asioilla leikkimistä päästäkseen korkeammalle tasolle. 


Avainsana on TAIANOMAINEN


Kielteisenä - omien kykyjen ja oman voiman yliarvioimista


Astrologinen kaava on yin-kriittinen-tehokas-erikoistuva-henkinen-vastaanottavainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä13°

Päivän Saabinen symboli#43 on Mies kantamassa matkalaukkua: Miehet kantamassa matkalaukkuja Tämä symboli kuvaa henkilöä, jolla on taipumus k...

Suositut postaukset