perjantai 31. joulukuuta 2021

Saabinen symboli#281

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa aristokraattisten arvojen jalostamista ja levittämistä. Koko elämä edellyttää arvohierarkiaa, karkeasta hienovaraiseen ja rumasta kauniiseen. Suuren symbolikirjan mukaan fasaanilla on länsimaisessa symboliikassa vähäinen merkitys. Sen sijaan Kiinassa fasaani oli yksi keisarin kahdestatoista arvomerkistä ja symbolisoi kuningatarta. Kultafasaani oli muinaisessa Kiinassa korkeiden virkojen tunnuskuva. Kansantaruissa fasaanit nähdään usein yliluonnollisen turmion merkeiksi.

Tämä 57. viiden sarjan ensimmäinen symboli näyttää meille, kuinka ihminen voi tehdä yhteistyötä luonnon kanssa luodessaan kauneutta ja eleganssia hyödyntämällä taitojaan ja mahdollisuuksiaan. 

Fasaani Pixabay


Kauris♑11° Suuri fasaanilauma

Elämän yltäkylläisyydestä nauttiminen. Päämäärään pyrkiminen. Rikkautta, hienostuneisuutta, yltäkylläisyyttä on kaikkialla. Mutta muista että fasaanit ovat myös riistalintuja, eli ne kuvastavat myös vaaraa. Aristokratia. Nautintoja. 


Avainsana on RAJOITTAMATTOMUUS


Kielteisenä - lähestyvän vaaran huomiotta jättäminen tai tunnetta siitä, että on oltava esillä, ettei jää huomiotta. 


Astrologinen kaava on yin-kriittinen-tehokas-erikoistuva-henkinen-kokeileva.


Tämä symboli aloittaa uuden, henkisen tason viiden sarjan:


Sarja 57



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä13°

Päivän Saabinen symboli#43 on Mies kantamassa matkalaukkua: Miehet kantamassa matkalaukkuja Tämä symboli kuvaa henkilöä, jolla on taipumus k...

Suositut postaukset