torstai 30. joulukuuta 2021

Saabinen symboli#280

Tämä symboli kuvaa pelon voittamista ja palkintoja. Täydellistä harmittomuutta säteilevä mies voi kutsua luokseen villeimmätkin olennot ja muodostaa heidän kanssaan molemminpuoliseen kunnioitukseen ja ymmärrykseen perustuvan kumppanuuden. Jokaisella elävällä olennolla on rooli maailman olemassaolorituaalissa. Näiden erityisten roolien lisäksi, jotka liian usein erottavat kokonaisuuden toisesta, rakkauden ja myötätunnon yhteys voi tuoda yhteen mitä erilaisimmat elämät.

Tässä viiden sarjan viimeisessä symbolissa meille esitetään kuva, joka laajentaa rauhan ja onnen ihannetta kulttuurin kautta niin, että se sisältää nyt kaikki elävät organismit tällä planeetalla. Tällaisen harmittomuuden ja myötätunnon kulttuurin voima synnyttää luottamusta kaikkialla.

Albatrossi syö kämmeneltä


Kauris♑10° Albatrossi syömässä kädestä

Pelkojen voittamista hyvyyden avulla. Jopa hyvinkin ”luonnolliset” viholliset voivat lähteä mukaan yhteistyöhön. Tunnetta siitä, että pystyy yhteistyöhön jonkun kanssa, josta on halunnut pysyä loitolla. Auttaa toisia, mutta muistaako pitää huolta omista tarpeistaan? 


Avainsana on VAALIMINEN


Kielteisenä - manipuloida tapahtumia tai ihmisiä väärällä toiminnalla. 


Astrologinen kaava on yin-kriittinen-tehokas-erikoistuva-sosiaalinen-inspiroitunut.


Sarja 56 on nyt esitelty:

Sarja 56 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä12°

Päivän Saabinen symboli#42 on Näyteikkunaostoksilla : Näyteikkuna Nuorekkaan egon kiehtovuus kulttuurinsa tuotteisiin.  Tämä symboli kuvaa  ...

Suositut postaukset