perjantai 24. joulukuuta 2021

Saabinen symboli#274

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa kykyä käyttää luonnonvaroja ja perustaitoja ryhmätavoitteen saavuttamiseksi. Tämä symboli kuvaa intiaanien matkalle lähtöä suurella kanootilla, jonka he ovat  yhdessä rakentaneet.  He päättävät muuttaa pois tutusta elinympäristöstään löytääkseen paremmat elinolosuhteet. Kauriin merkki tuo tämän yhteisen tahdon keskipisteeseen konkreettisissa toimissa. 

Koska tämä on viiden sarjan neljäs symboli, löydämme siitä vihjeen kuinka tehdä jotain konkreettista. ”Kanootilla” voi olla myös erityinen tekninen merkitys, sillä se käyttää vettä liikkumiseen. Tilanteeseen voi sisältyä yhteinen tunne-reaktio. Pääpaino on kuitenkin ryhmäaktiivisuus olosuhteissa, jotka edellyttävät muutosta.

Intiaanit melovat kanootilla

Kauris♑4° Ryhmä ihmisiä astumassa suureen kanoottiin

Ryhmän lähtö kanoottimatkalle on lähtemistä tunteiden löytämiseen. Yhteistyön avulla voidaan saavuttaa paljon. Tämä on ehkä myös aika, jolloin persoonallisuutesi eri puolet yhdistyvät tunteisiin liittyvän tilanteen selvittämiseksi. Ryhmäterapia. Tehokasta yhteistyötä. Yhteinen päämäärä. 


Avainsana on PANNA JÄRJESTYKSEEN


Kielteisenä -  hajallaan olevat energiat. Halua pysytellä erillään muista. 


Astrologinen kaava on yin-kriittinen-tehokas-erikoistuva-fyysinen-vastuuntuntoinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä12°

Päivän Saabinen symboli#42 on Näyteikkunaostoksilla : Näyteikkuna Nuorekkaan egon kiehtovuus kulttuurinsa tuotteisiin.  Tämä symboli kuvaa  ...

Suositut postaukset