tiistai 14. joulukuuta 2021

Saabinen symboli#264

Rudhyarin mukaan symboli kuvaa palkkiota, joka täyttää kaikki pyrkimykset integroitua sosiaaliseen ympäristöön niille, jotka pysyvät uskollisina omalle itselleen. Sinilintu on onnen symboli, mutta se viittaa myös siihen, mitä voisi kutsua henkisesti suuntautuneeksi mieleksi - johon sininen väri liittyy, varsinkin kun mainitaan "lintu". Mökki, jota aita reunustaa, on normaalisti osa yhteisöä, ja se tarkoittaa, että sen asukkaat ovat hyvin sopeutuneet joko yhteisön elämään tai enemmän tai vähemmän eristäytyneeseen yhteenkuuluvuuteensa. 

Tämä on neljännen vaiheen symboli, ja se viittaa siihen, että onnistuneen elämän olennainen tekniikka on sellaisen tietoisuuden kehittäminen, jossa rauha ja onnellisuus asuvat. 

Sinikkalintu mökin aidalla


Jousimies♐24° Sinikkalintu veräjän päällä

Olet luonnollisen, positiivisen ja hyvän tahdon aikaan liikkeellä. Ovella on selviä enteitä hyvästä onnesta. Luota korkeampiin moraalisesti oikeisiin toiveisiisi niin pystyt etenemään esteettä. Tyyneys ja palkinnot. Lupauksia ja onnellisuutta. 


Avainsana on ONNI


Kielteisenä - kieltäytyä vastaanottamasta onnellisuutta tai hyvä uutisia. 


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen- aito-yleistävä-sosiaalinen-vastuuntuntoinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Aurinko siirtyy Härän merkkiin, Härkä1°

  Päivän Saabinen symboli#31 on Kirkas vuoristopuro : Kirkas vuoristopuro Oman luonteen puhdas, saastumaton ja spontaani ilmentymä. Tässä s...

Suositut postaukset