maanantai 13. joulukuuta 2021

Saabinen symboli#263

Tämä symboli kuvaa uusien kokemusten hyväksymistä tietoisesti ja olemalla valmiina sen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Kun ylitämme minkä tahansa kynnyksen, joka johtaa uuteen olemassaolon maailmaan, meidän on täytettävä tietyt vaatimukset ja tarve sopeutua uusiin elämäntapoihin – toiminnassa, ajatuksissa ja tunteissa. Joskus tämä saattaa tuntua koettelemukselta, mutta se on väistämätöntä. Kaikki seuraava riippuu suurelta osin siitä, kuinka ylitämme tämän kynnyksen, ja hengestä, jossa kohtaamme tuntemattomia ja kenties järkyttäviä kokemuksia. 

Tässä 53. viiden sarjan kolmannessa symbolissa kohtaamme kahden edellisen symbolin yhdistelmän. Olemme siirtymävaiheessa. Meidän on matkittava, mutta silti säilytettävä sisäinen eheys. (Rudhyar).

Maahanmuuttajat -patsas New Orleans Pixabay


Jousimies♐23° Maahanmuuttajat rajalla

Uusien mahdollisuuksien ja toiveiden, uusien asioiden ja elämäntavan alku. Olet ehkä valmis astumaan uudelle maaperälle sen tarjoamien lupausten perässä. On ehkä sopeuduttava uusiin ilmaisutapoihin - ota vastaan uusi elämäntapa ja nauti siitä. Sisäisen itsen uudelleenarviointia. 


Avainsana on SAAPUMINEN. 


Kielteisenä - mennä uuteen tilanteeseen jäykin asentein. Vanhan tutun hylkäämistä uusien tuntemattomien asioiden takia


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen- aito-yleistävä-sosiaalinen-vastaanottavainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset