sunnuntai 12. joulukuuta 2021

Saabinen symboli#262

Rudhyarin mukaan symboli kuvaa oman erityisen rodulis-kulttuurisen taustansa hyödyntämistä selviytyäkseen ja menestyäkseen vieraassa ympäristössä. On monia elämäntilanteita, joissa esi-isän tai henkilökohtaisen taustan tai erityisten kiinnostuksen kohteidensa vuoksi yksilö joutuu eroon ihmisistä, joiden keskellä hänen on elättävä. Silti he voivat usein käyttää tätä taustaa arvokkaana perustana vieraassa ympäristössä toimimiselle ja menettämättä omaa luonnollista luonnettaan. 

Tämä viiden sarjan toinen symboli eroaa ensimmäisen vaiheen symbolista. Kyse ei ole enää korkeamman ryhmän tapojen matkimisesta, vaan oman rehellisyyden säilyttämisestä tilanteissa, joissa toiset eivät anna sille arvoa eivätkä suosi sitä, mikä pohjimmiltaan on. 

"Kiinalainen pesula" Pixabay 


Jousimies♐22° Kiinalainen pesula

Sosiaalinen arvoasteikko ei ole ihmisen sisäinen mittapuu. Oletko arvioinut jotain tuttavaasi ulkoisten olosuhteiden perusteella? Oletko osannut kuunnella häntä sydämellä, ei vain sanoja? Itsekunnioituksen säilyminen epätavallisissa ja oudoissakin olosuhteissa. 


Avainsana on ERISTÄMINEN. 


Kielteisenä - ennakkoluuloisuutta. Alemmuudentunnetta. Töiden jakamista ”hienompiin” ja ”huonompiin”. 


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen- aito-yleistävä-sosiaalinen-herkkä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset