lauantai 11. joulukuuta 2021

Saabinen symboli#261

Tämä symboli kuvaa mielikuvituksen ja teeskentelyn käyttöä korkeampien kehitysvaiheiden ennakoinnissa. Tämä melko omituinen symboli näyttää tässä viittaavan siihen, että jäljittelemällä vielä saavuttamattomille tietoisuustasoille kuuluvia piirteitä kasvuprosessia voidaan nopeuttaa. Silmälasit symboloivat älyllistä kehitystä. Tämä on samanlainen kuin kasvuprosessi, joka tapahtuu samaistumalla "mestariin" tai guruihin. Kasvu on aina hierarkkinen prosessi, vaikka kasvava kokonaisuus ei olisikaan sitä tietoinen. 

Tämä on ensimmäinen viidestä symbolista, jotka muodostavat 53. viiden sarjan. Se viittaa oppimiseen jäljittelyn kautta. (Rudhyar).

Justus ja silmälasit


Jousimies♐21° Lapsi ja koira lainatut silmälasit päässään

Tämä kuvaa tilannetta, että joku yrittää olla jotain muuta kuin on. Ehkä joku näyttelee olevansa tyyni tai nokkelampi kuin onkaan. Joskus kuitenkin tämä voi osoittaa aikaa, että olisi hyvä tehdä jokin ratkaisu tietoisesti. Jäljittely voikin tulla todeksi. Tarve jäljitellä vanhempia tai arvostetumpia ihmisiä. 


Avainsana on TUTKIMUS


Kielteisenä - hämätä toisia tietoisesti väärillä mielikuvilla. Mielistely voi saada naurettavia piirteitä. 


Astrolgoinen kaava on yang-käytännöllinen- aito-yleistävä-sosiaalinen-kokeileva.


Tämä symboli aloittaa uuden, sosiaalisen tason viiden sarjan:

Sarja 53


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset