perjantai 10. joulukuuta 2021

Saabinen symboli#260

Rudhyarin mukaan symboli kuvaa luonnonvarojen ennakoivaa käyttöä tulevaisuuden tarpeisiin. Tämän symbolisarjan lopussa näemme jälleen viittauksen ihmisen ja luonnon väliseen suhteeseen. Ihmisen kekseliäisyys ja kaukonäköisyys antavat hänelle mahdollisuuden suunnitella tulevaisuutta tietämyksensä mukaan kylmän ja lämmön kausittaisesta rytmistä ja implisiittisesti vielä suuremmista muutossykleistä. Hiljaisuus ja rentoutuminen saatetaan joutua uhraamaan ja joitain vaikeuksia kestämään, jotta toisen tyyppinen ongelma, johon voi liittyä selviytymistä asianmukaisen ruokinnan avulla, voidaan kohdata joskus myöhemmin. 

Tämä on viiden sarjan  viides symboli. Se korostaa aktiivisen tulevaisuuden tarpeiden suunnittelun ja syklisten prosessien tuntemiseen perustuvan ennakoinnin arvoa. 

Jäiden lähtö . vuoden aikojen vaihtelu


Jousimies ♐20° Ihmiset sahaamassa järven jäätä

Tämä kertoo etukäteissuunnittelusta, sinulla on mitä tarvitset, jos otat huomioon aikojen ja vuodenaikojen vaihtelun. Voi myös olla, että olet menettänyt kosketuksen tunteisiisi rakentamalla suojamuurin. Tämä suojamuuri voidaan purkaa helposti, kunhan vain suunnittelet toimintasi. Yhteisiä suunnitelmia. Asioiden voittamista. Suunnitelmallisuus. 


Avainsana on VARUSTAUTUMINEN


Kielteisenä - vaikeuksien hyväksymistä stoalaisella tyyneydellä


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen- aito-yleistävä-fyysinen-inspiroitunut.


Viiden sarja 52. on nyt esitelty:

Sarja52






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä8°

Päivän Saabinen symboli#38 on Lumettomassa maassa lojuva kelkka : Potkukelkka Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa odotettavissa olevien olos...

Suositut postaukset