torstai 9. joulukuuta 2021

Saabinen symboli#259

Tämä symboli kuvaa tulevaisuudesta kiinnostuneiden ihmisten tarvetta löytää uusi elämäntapa ja terveellisempi asuinympäristö. Ilmeinen syy pelikaani symbolin käyttöön tässä syklisen prosessin vaiheessa on se, että perinteet kertovat näiden lintujen olevan niin huolissaan poikasistaan, että ne antavat omaa verta ja lihaa jälkeläistensä ruokkimiseksi. Onko tämä tosiasia tai vain symboli, tämän kuvan merkitys viittaa tilanteeseen, josta viime aikoina on tullut erittäin ajankohtainen!? Teknologinen yhteiskuntamme ei saastuta vain globaalia ympäristöämme, vaan myös uusien sukupolvien mieltä ja tunteita. Monet ihmiset pitävät uuden elämäntavan etsintää välttämättömänä. 

Tässä viiden sarjan neljännessä symbolissa meille kerrotaan, että rodun eloonjäämisestä on tullut äärimmäisen tärkeä asia. Sivilisaatiomme voi tuhota kokonaisia ​​eläinlajeja ja koko ihmiskunta on vaarassa. Matka kaukaisille planeetoille on tuskin vastaus. Sukupolvi saattaa joutua uhraamaan itsensä jälkeläistensä vuoksi. (Rudhyar).


Pelikaanit

Jousimies♐19° Pelikaanit muuttavat uuteen pesimispaikkaan

Tunnet olosuhteiden muuttuvan etkä koe olevasi perheinesi tai ystävinesi turvassa. Pitäisi ehkä muuttaa uusiin olosuhteisiin, joissa olisi enemmän ravintoa ja jotka olisivat vaarattomampia. Tämä voi liittyä myös sisäiseen vetäytymiseen. Eloonjäämistaistelu. Muutto. 


Avainsana on RAJASEUTU


Kielteisenä - kykenemättömyyttä tehdä kompromissia. Pelkoa muutosten suhteen


Astrologinen kaava on yang -käytännöllinen- aito-yleistävä-fyysinen-vastuuntuntoinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset