keskiviikko 8. joulukuuta 2021

Saabinen symboli#258

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa lasten ja nuorten suojelemisesta elämän ankarammilta puolilta.  Se, mitä kutsumme "kulttuuriksi", on yritys rajoittaa ja määritellä tietoisuuden ja ihmisten välisen tai ryhmäkäyttäytymisen alueita, joilla kasvua ja tutkimista fyysisiin ulottuvuuksiin voidaan pitää turvallisena ja terveenä. Aurinko ja meri ovat voimakkaita voimia; ne voivat tappaa, valaista ja inspiroida, samoin kuin erilaiset voimat ihmisen alitajunnassa. Yhteiskunnan kulttuuriset ja uskonnolliset instituutiot pyrkivät toimimaan suojelevina toimijoina erityisesti lapsille. Oletettujen aikuisten liiallinen suojeleminen ja tekopyhä käytös kumoavat tämän tarkoituksen, ja tänään olemme todistamassa ainakin osittain tervettä kapinaa sosiaalisten instituutioiden suojelevaa paternalismia vastaan! Tämä, johtaa kuitenkin moniin symboliseen "auringonpistoksiin". 

Tämä on viiden sarjan kolmas symboli. Se tuo meille oivalluksen suojelun arvosta, mutta herättää myös negatiivisen mahdollisuuden, että liiallinen suoja voi olla epäterveellistä ja tehdä tyhjäksi sen tarkoituksen.


                                            James Burgessin video


Jousimies♐18° Pikkulapset aurinkomyssyissään

Tunnet ehkä, että joku suojelee sinua liiaksi, mutta se varmaankin tapahtuu sinun parhaaksesi. Älä harmistu siitä, että sinun puolestasi tehdään jotain, joskus toisten pitää suojata meitä vaikeuksilta. Liian innostuksen hillitsemistä. 


Avainsana on VIATTOMUUS


Kielteisenä - instituutioiden aiheuttamaa ylisuojelemista niin, ettei pysty näkemään kokonaisuutta. Lapsenomaista käyttäytymistä. 


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen- aito-yleistävä-fyysinen-vastaanottavainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas29°

Päivän Saabinen symboli#29 on Taivaallinen kuoro laulamassa : Taivaallinen kuoro Dane Rudhyar on nimennyt tämän symbolin Sfäärien musiikiksi...

Suositut postaukset