tiistai 7. joulukuuta 2021

Saabinen symboli#257

Rudhyarin mukaan symboli kuvaa kulttuurisesti stimuloitua kaipausta ryhmän osallistumiselle uudestisyntymisprosessiin. Ihmisen evoluution varhaisista ajoista lähtien uskonnot ja erityyppiset kultit ovat käyttäneet vuoden syklin merkittävimpiä jaksoja dramatisoidakseen ihmisluonnon syvimpiä kaipauksia, jotka antavat heille suunnan, merkityksen ja ryhmätoiminnan kautta suuremman dynaamisen intensiteetin. Pääsiäinen on kristillinen tapa juhlia kevään tuloa ja elämän uudestisyntymistä tämän maan päällä talven vaikeuksien jälkeen. Ajallisesti tämä symboli on mielestäni vähän väärässä kohdin, mutta se ei vähentäne sen merkitystä.

Tässä viiden sarjan toisessa symbolissa näemme, toisin kuin ensimmäisessä#257, ihmisen löytävän luonnon kiertokuluista suuria liikkeitä, jotka stimuloivat henkistä etsintään auringon valon ja lämmön psyykkiseen ja henkiseen vastineeseen. 

Ortodoksikirkon pääsiäisjumalanpalvelus


Jousimies♐17° Pääsiäisaamun jumalanpalvelus

Tämä kuvaa henkistä uudelleensyntymää, jonka avulla voit päästä eroon menneisyyden virheistä ja alkaa alusta. Päästä epäilystä ja epätoivosta. Tekemistä kunnioituksella. Tajuta kestävien arvojen merkitys. 


Avainsana on UUDELLEEN SYNTYMINEN


Kielteisenä - jäädä kiinni seremoniaan eikä tajuta sen tarkoitusta tai aatetta. 


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen- aito-yleistävä-fyysinen-herkkä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä8°

Päivän Saabinen symboli#38 on Lumettomassa maassa lojuva kelkka : Potkukelkka Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa odotettavissa olevien olos...

Suositut postaukset