perjantai 3. joulukuuta 2021

Saabinen symboli#253

Tämä symboli kuvaa menneiden tekojen karmaa, koska se vaikuttaa uuden syklin tarjoamiin mahdollisuuksiin. Mitä "lesken menneisyys" on, jää epäselväksi, mutta pointti on, että vaikka mennyt sykli on päättynyt - avioelämän vaihe päättyy - karma kaikista teoista tai väärinteoista, joita tämä sykli todistaa, tunkeutuu lähes väistämättä uuteenkin elämänjaksoon. Edellinen toimintasykli on saatu päätökseen, mutta on kuitenkin paljon epäselvää tai alitajuisesti motivoitunutta niissä tapahtumissa, joita se todisti ja nyt ne voivat helpommin nousta mielen selkeään tietoisuuteen. 

Tämä on 51. viiden sarjan kolmas symboli. Ihmiskunta on "leski", koska pian päättyvä Kalojen aikakautemme on haudannut suurimman osan ihanteista, joita se kerran kunnioitti ja julisti. Silti Uusi Aika joutuu kohtaamaan monia ahdistavia aaveita. Tämä on rangaistuksen symboli. (Rudhyar).


Vertaa leski avoimella haudalla, symboli#35, Härkä♉5°

Leski


Jousimies♐13° Lesken menneisyys tulee päivänvaloon

Menneisyyden haamut tulevat esille. Vaikka sinusta yleisesti pidetäänkin, ei ehkä pidetä kuitenkaan siitä, mitä paljastuu. Paljastuksia - tai uusi mielenkiintoinen alku. Menneisyyden selvittämistä asenteiden muuttamiseksi. Vapautua menneestä ja siirtyä elämässä eteenpäin.  


Avainsana on OIKAISU


Kielteisenä - menneet asiat tulisi jättää taakseen. 


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen- aito-erikoistuva-henkinen-vastaanottavainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Aurinko siirtyy Härän merkkiin, Härkä1°

  Päivän Saabinen symboli#31 on Kirkas vuoristopuro : Kirkas vuoristopuro Oman luonteen puhdas, saastumaton ja spontaani ilmentymä. Tässä s...

Suositut postaukset