sunnuntai 28. marraskuuta 2021

Saabinen symboli#248

Rudhyarin mukaan symboli kuvaa alkemiallista tulta, joka sekä puhdistaa että muuttaa ihmisen sisäistä olemusta. Psyyken syvimmissä kerroksissa toimivat voimat, jotka omalla tavallaan vastaavat ulkoiseen stimulaatioon. Alkemiallinen prosessi jatkuu, yleensä tietoisen egon sitä huomaamatta, kunnes käy ilmeiseksi, että eräänlainen muutos on tapahtunut ja tietoisuuden ja elämän vastareaktioden uusi taso on saavutettu. 

Tässä viiden sarjan kolmannessa symbolissa käsittelemme sekä ihmisen kasvun perusrytmiä että reaktiota yksilöllisempiin kokemuksiin, jotka herättävät tunteita. Ihmisen luonteen olemus muuttuu, jonka perusteella voidaan ottaa uusi askel. Symboli kiinnittää huomiomme sisäisiin muutoksiin. Meidän on tiedostettava niitä. 

Rodoniitti kuva Jalokivien maailma kirjasta

Jousimies♐8° Maan uumenissa syntyviä kallioita

Elämään tulee uusia asioita, jotka tulevat syvältä mielen ja sielun sopukoista. Tämä uuden ja merkittävän tietoisuudentason löytyminen johtuu sisäisistä luonnollisista muutoksista. Syvällinen perusteellinen muutos. Vanhojen arvojen väistymistä. 


Avainsana on RAKENNE.  


Kielteisenä - etenemistä ennen kuin palaset ovat asettuneet paikoilleen. Sisäistä rauhattomuutta. 


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen- aito-erikoistuva-sosiaalinen-vastaanottavainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä6°

Päivän Saabinen symboli#36 on Riippusilta syvän rotkon yli: Riippusilta Optimoimme saavutuksen avautumalla korkeammille voimille . Rotko on...

Suositut postaukset