lauantai 27. marraskuuta 2021

Saabinen symboli#247

Suuren symbolikirjan mukaan Amor, Cupido, kreikkalaisten Eros kuvaa äkkiä heräävän, iloittelevan ja kiusoittelevan rakkauden ruumiillistumaa. Symboli kuvaa yksilöllisen romanttisen rakkauden kaipuun heräämistä. Toisin kuin edellinen, tämä symboli viittaa siihen, mitä voidaan kutsua henkilökohtaiseksi initiaatioksi ihanteellisen rakkauden kautta. Ihanteellinen rakkaus ei suinkaan liity sosiaaliseen arvoon, vaan sillä on taipumus korottaa yksilöllisiä ominaisuuksia, sillä se ylistää sitä, mikä näyttää pystyvän täyttämään koskettavat ja usein tiedostamattomat tarpeet. Sellainen rakkaus on projektio animasta tai animuksesta. Kuvia, jotka tavallaan täydentävät rakastavan ulkoista luonnetta. Se on subjektiivinen tapahtuma, joka pyrkii tuomaan rakastuneelle kriisin tai emotionaalisen kaaoksen. 

Tämä viiden sarjan toinen symboli on suora vastakohta "krikettipelin" symbolille. Voimakkaasti romanttinen rakkaus ei tunne sääntöjä ja jättää huomiotta kollektiivisen tarkoituksen tai järjen sanelut. Silti se voi tuoda yksilöön sellaisen tunteen intensiteetin, jota mikään ryhmäyhteenkuuluvuus ei ainakaan tavallisella sosiaalisella tasolla voi herättää. (Rudhyar).

Amorin nuoli


Jousimies♐7° Amor koputtelemassa ovella

Amor pyytää päästä sisään. Sydämesi ympärillä olevat esteet ja aidat estävät häneltä ehkä sisäänpääsyn, mutta pystytkö vastustamaan kauaa? Sydämen ja oven avaaminen voivat avata uusia mahdollisuuksia ja tuoda uusia ystävyyssuhteita. Rakkauden toivottaminen tervetulleeksi kunnioittavasti. Löytää itsestään uusia positiivisia piirteitä, kun on toisen ihmisen rakkauden kohteena. 


Avainsana on VIEHÄTYSVOIMA


Kielteisenä - odottaa tekemättä aloitteita. Tunteiden torjumista, koska pelkää itsenäisyyden menettämistä. Sitoutumisen pelkoa


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen- aito-erikoistuva-sosiaalinen-herkkä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä6°

Päivän Saabinen symboli#36 on Riippusilta syvän rotkon yli: Riippusilta Optimoimme saavutuksen avautumalla korkeammille voimille . Rotko on...

Suositut postaukset