perjantai 26. marraskuuta 2021

Saabinen symboli#246

Rudhyarin mukaan symboli kuvaa taidon kehittämistä yhteisiä tavoitteita testaavissa ryhmätilanteissa. Jokainen yhteiskunta rakentuu ihmisryhmien väliselle vuorovaikutukselle, jokaista ryhmää yhdistää ainakin väliaikainen tavoite. Yksittäiselle henkilölle ryhmän sisällä on määrätty erityinen rooli näytelmässä; ja tiettyjä sääntöjä on noudatettava. Peli opettaa paitsi henkilökohtaista taitoa myös oikeudenmukaisuutta ja yhteistyötä. Siellä missä tämä symboli löytyy, korostuu yksilöllisen tahdon tai ego-tahdon tekeminen kollektiivisten kulttuuristen mallien alaiseksi. Jousimiehen♐ asteluvuissa 1° - 15° (Näytös 17. Abstraktio) on useita symboleja, jotka liittyvät peleihin tai ryhmärituaaleihin, koska ne on "irrotettu" ( “ab-stracted”) jokapäiväisestä sosiaalisesta käyttäytymisestä ja niitä käytetään kasvattavina keinoina kehittää ryhmätietoisuutta ja yksilöllistä vastuuntuntoa ryhmää kohtaan. 

Tämä on 50. viiden sarjan ensimmäinen symboli. Se viittaa ryhmä solidaarisuuden kehittämisen tärkeyteen.

Kriketin peluu


Jousimies♐6° Krikettipeli

Ei itse peli ole tärkeää vaan se, miten peliä pelataan. Olet ehkä voimakkaasti mukana tilanteessa ja palkinnot jaetaan rehellisyyden perusteella, vaikka aluksi olisi joutunut jollakin lailla uhrautumaan. Kykyä keskittyä tehtävään tyynesti kiireen ja sekasorron keskellä. Sääntöjen noudattaminen. 


Avainsana on REHTIYS


Kielteisenä - vaikeutta näyttää aitoja tunteita. Keskittymiskyvyn puutetta


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen- aito-erikoistuva-sosiaalinen-kokeileva.


Tämä symboli aloittaa uuden, sosiaalisen tason viiden sarjan:



Sarja 50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Aurinko siirtyy Härän merkkiin, Härkä1°

  Päivän Saabinen symboli#31 on Kirkas vuoristopuro : Kirkas vuoristopuro Oman luonteen puhdas, saastumaton ja spontaani ilmentymä. Tässä s...

Suositut postaukset