torstai 25. marraskuuta 2021

Saabinen symboli#245

Tämä symboli kuvaa tasapainoista ja viisasta lähestymistapaa olemassaoloon, joka perustuu tiedostamattomien tekijöiden ja niiden toiminnan selkeään käsitykseen. Pöllö on aina ollut viisauden symboli, ja sen huudahduskutsu on herättänyt elämän salaperäisiä ja piilotettuja elementtejä. Pöllö toimii selkeästi olemassaolon yöpuolella. Hänen silmänsä näkevät sen, mitä muut eivät yleensä huomaa. Hän edustaa sitä tietoisuutta, joka on aktiivinen siellä, missä elämän prosessit jäävät yleensä henkilökohtaisen egon ja sen älyn huomion ulkopuolelle.

Tämä on viiden sarjan viimeinen viidestä symbolista. Se ehdottaa mahdollisuutta kehittää viisautta tragedioiden ulkopuolella, rauhaa ja tasapainoa konfliktin ulkopuolella. (Rudhyar).

Pöllö puun oksalla


Jousimies♐5° Yksinäinen vanha pöllö suuren puun oksalla

Tarvitset ehkä viisaita neuvoja, joko ulkopuoliselta iäkkäämmältä henkilöltä tai sisäisestä viisauden lähteestä. ”Vanha pöllö” näkee kaikki sellaisetkin asiat, jotka jäävät herkästi toisilta huomaamatta. Käyttäytymällä samalla tavalla voit tuntea itsesi yksinäiseksi, mutta ehkäpä tarvitset juuri tätä. Itsekunnioitus. Viisaus ja voima. 


Avainsana on NORMAALIUS.  


Kielteisenä - kieltäytyä omahyväisesti tarjotusta neuvosta. 


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen-aito-erikoistuva-fyysinen-inspiroitunut.


Sarja 49 on nyt esitelty:


Sarja 49





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas30°

Päivän Saabinen symboli#30 on Sorsapoikue ankkalammella : Sorsat lammella Tämä symboli kertoo perheistä ja lapsista, sekä yhdessä olemisesta...

Suositut postaukset