keskiviikko 24. marraskuuta 2021

Saabinen symboli#244

Rudhyarin mukaan symboli kuvaa yliluonnollisten voimien apua kasvukriisien aikana. Jokaisen elävän organismin on kehityksensä varhaisessa vaiheessa yritettävä voittaa gravitaatiovoima tai pikemminkin oppia käyttämään sitä elämänsä tarkoituksen täyttämiseksi. Tämä tarkoittaa kriittisen kasvutilan läpikulkua - vapauden, voiman ja yksilöllisyyden kasvua, koska "kävely" symboloi aina itsensä aikaansaamaa edistystä. Tällaisessa kriisissä yksilöä ei jätetä yksin. Joku kehittyneempi voima tai "äly" tarkkailee, rohkaisee ja antaa esimerkkejä seurattavaksi. 

Kuten tavallista, tämä viiden sarjan neljäs symboli antaa vihjeen tekniikasta. Se antaa kuvan olosuhteista, joissa konfliktin ratkaiseminen voidaan varmistaa, olipa kyseessä sitten  orgaaninen, persoonallinen tai ylipersoonallinen kehittyminen. 

Kävelemään opetteleva lapsi


Jousimies♐4° Pikkulapsi opettelee kävelemään

Alat ehkä opetella jotain uutta asiaa, joka on sinulle yllättävän vaikeaa, vaikka oletkin kokenut monenlaisia asioita. Tarvitset kärsivällisyyttä ja etenemistä askel askeleelta. Ympärilläsi saattaa olla ihmisiä, jotka eivät ota vakavasti yrityksiäsi, mutta vaivannäkösi palkitaan. Kannustuksen antamista ja saamista. Menestystä. Vaistonvaraista päättäväisyyttä. 


Avainsana on YKSILÖLLISYYS.  


Kielteisenä - luottaa hallitsemattomiin kykyihin tai aloitekyvyn puutetta. Odottaa itseltä tai toisilta heti täydellistä suoritusta. 


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen- aito-erikoistuva-fyysinen-vastuuntuntoinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas10°

Päivän Saabinen symboli#10 on Tiedemies antaa vanhalle kuvalle uuden merkityksen: Vanha kuva - uusi merkitys Tietoisuudessa herää halu muoto...

Suositut postaukset