maanantai 22. marraskuuta 2021

Saabinen symboli#242

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa tiedostamattomien energioiden mobilisointia superhenkilökohtaisten motiivien paineen alla. Tuuli ja meri ovat jatkuvassa vuorovaikutuksessa, ja sen vuorovaikutuksen tulokset ovat inspiroivia ja kauniita. Symboliikassa tuuli yhdistetään henkiseen dynamiikkaan; syvien energioiden sekoittuminen, jonka tämä dynaamisuus tuottaa, tottelee kosmisia tai superpersoonallisia rytmejä, joiden voima on vastustamaton. 

Tässä viiden sarjan toisessa symbolissa meillä on kuva, joka asettaa vastakkain luonnon voimakkaat mutta kauniit myrskyt ja sodan kautta etenevän sivilisaation usein veriset kriisit.

Myrskyävä meri


Jousimies♐2° Meri täynnä vaahtopäitä

Pinnalliset tunteet hämmentävät, sillä tuntuu siltä, etteivät ne ole missään suhteessa itse asiaan. Asiat ovat syvällisempiä, voimakkaampia ja kestävämpiä kuin miltä ne näyttävät. Energioiden ja tunteiden liikkeelle lähteminen. Turvallisuutta syvemmissä, pysyvämmissä tunteissa. Rauhattomuuteen sitoutuneiden energioiden suuntaaminen omien mahdollisuuksien edistämiseen. 


Avainsana on VASTUSTAMATTOMUUS.  


Kielteisenä - ärsyyntyä hyvin pienestä. Hermostuneisuutta. 


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen-aito-erikoistuva-fyysinen-herkkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä4°

  Päivän Saabinen symboli#34 on Kultaruukku sateenkaaren päässä: Dane Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa rikkautta, joka tulee taivaallisen...

Suositut postaukset