sunnuntai 21. marraskuuta 2021

Saabinen symboli#241, Aurinko siirtyy Jousimieheen

Jousimies♐ on eläinradan yhdeksäs merkki - asteluvut 241˚ – 270˚, jotka edustavat yhdeksättä huonetta, johon kuuluvat erilaiset filosofiat, uskonnot, vieraat kulttuurit, viisaus ja matkustaminen. Jousimies♐ on muuttuva (muuntautuva, monipuolinen ja vakiintumaton) laadultaan. Sen elementti on tuli (suoruus, innostuneisuus, spontaanisuus, luovuus, välittömyys). Hallitsijaplaneetta on Jupiter (optimismi, odotukset, lahjat, mahdollisuudet, laajentuminen, suuruus, viisaus). Aurinko on Jousimiehen merkissä ajalla 23.11.-21.12.

Jousimiehen♐ vahvuudet ovat iloisuus, seurallisuus, anteliaisuus, reiluus, suurpiirteisyys, avarakatseisuus, viisaus, oikeudenmukaisuus ja kannustavuus.  Jousimiehen♐ lahja muille ihmisille on kyky tuoda optimismia ja toiveikkuutta, opettaa sosiaalisia taitoja, laajentaa näkökulmia ja antaa elämänviisautta.  Jousimiehen♐ tulisi kehittää maltillisuutta, kärsivällisyyttä, pitkäjännitteisyyttä, harkintaa, realismia ja hillitä suorapuheisuuttaan.

Vetereenit voitonpäivänä Pixabay


Jousimies♐1° Eläkkeellä olevat veteraanit vanhoja sotamuistoja muistelemassa

Hankkiudut niitten seuraan, joiden kanssa olitte yhdessä taistelemassa. Tapaaminen voi nostattaa kumppanuuden tunteita ja suuria intohimoja. Käymällä läpi vanhojen taisteluiden muistoja, voit löytää avaimia nykyisiin vaikeuksiisi. Miehinen valta. Ymmärtää ihmistä, joka käy aatteellista taistelua. Pysyvien ihmissuhteiden vaaliminen ja kehittäminen. 


Avainsana on MUISTELU


Kielteisenä - vaikeutta päästää irti vanhoista muistoista. 


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen- aito-erikoistuva-fyysinen-kokeileva.


Tämä symboli aloittaa uuden, toiminnallisen tason viiden sarjan, joka on järjestyksessä 49.



Sarja 49


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä8°

Päivän Saabinen symboli#38 on Lumettomassa maassa lojuva kelkka : Potkukelkka Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa odotettavissa olevien olos...

Suositut postaukset