torstai 18. marraskuuta 2021

Saabinen symboli#238

Tämä symboli kuvaa ihmisen kykyä tunnistaa ja kunnioittaa integroivaa periaatetta kaiken olemassaolon ytimessä. Tämä melko erikoinen kuva voidaan yhdistää erilaisten henkimaailman olentojen symboliikkaan, jotka mainitaan joissakin alkemiallisissa ja ruusuristiläisissä kirjoissa. Se näyttää viittaavan siihen, että sekä ulkoisen luonnon että ylpeän egon valtakunnan ulkopuolella on henkinen maailma, jolle ihmisen intuitiivinen tietoisuus voi olla uskollinen. Tuossa maailmassa kaikki ilmentyneet olennot nähdään keskusvoiman ja tietoisuuden eri puolina. Se on niin keskeinen ykseyden periaate, että ihmisyhteiskunnat ovat pyrkineet kunnioittamaan symbolisesti inhimillisiä, aivan liian inhimillisiä kuninkaita. Yksilöllisessä mielessä tämä periaate on Itse.

Tämä on viiden sarjan kolmas symboli. Se lisää uuden ulottuvuuden kahteen edelliseen symboliin. Tässä vaiheessa yksilö, joka on ehkä kyllästynyt kulttuurinsa ulkoisiin esityksiin, alkaa aistia henkisen yhdistävän tekijän läsnäolon. (Rudhyar).

Keijujen kuningas Kreivilä



Skorpioni♏28° Keijujen kuningas lähestyy valtakuntaansa

Tunnet olevasi johtajana aika hallitseva ja yleisö palvoo sinua. Tämä voi merkitä myös ”kotiinpaluuta”, päästä paikkaan, joka on rauhallinen ja henkinen. Mielikuvamaailma. Yllättävä kohtaaminen. Mielikuvien hallittua käyttöä.  


Avainsana on USKOLLISUUS. 


Kielteisenä - mielikuvamaailma, joka on riippuvainen kepulikonsteista. 


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-universaali-yleistävä-henkinen-vastaanottavainen.


Ps. Tänään on kuunpimennys Härän merkissä.  Lisäsin omaan blogiluetteloon Kuujuttuja & Astrologiaa blogin.  Blogiluettelo löytyy sivun alaosasta, sieltä löytyy myös avainsanat, joita voi käyttää hakutoimintona.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas30°

Päivän Saabinen symboli#30 on Sorsapoikue ankkalammella : Sorsat lammella Tämä symboli kertoo perheistä ja lapsista, sekä yhdessä olemisesta...

Suositut postaukset