keskiviikko 17. marraskuuta 2021

Saabinen symboli#237

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa kulttuuriarvojen aggressiivista ylistämistä. Jokainen kulttuuris-sosiaalinen kollektiivi yrittää ennemmin tai myöhemmin painaa saavutustensa arvon väkisin ja äänekkäästi kaikkien kuuluviin, samoin kuin ulkomaisiin katsojiin. Yksilö-mentaalisella tasolla tällaisen kollektiivin jäsen paisuu ylpeydestä ja innostuksesta, kun julkisesti vahvistetaan osoitus sen erinomaisuudesta, johon hänen tietoisuutensa ja persoonallisuutensa ovat syvästi juurtuneet. Siten sosiaalisen yhtenäisyyden tunne sitoo tämän kulttuurin jäseniä  kollektiivisen ylpeyden kautta. 

Tämä viiden sarjan toinen symboli eroaa jyrkästi ensimmäisestä#236. Aggressiivinen, jännittynyt, hallitseva länsimainen sivilisaatiomme todellakin vastustaa heimoyhteiskuntien luonnollista spontaanisuutta ja vaistomaista sopeutumista. 

Sotilasorkesteri kuva Pixabay

Skorpioni♏27° Sotilasorkesteri marssimassa

On tarvetta näyttää ympäristölle, että on onnistunut aikeissaan. Ehkä sinusta tähän menee aikaa, jonka voisi käyttää paremminkin, mutta tästä saavat toiset hengenravintoa, ja siksi tämä on vaivan arvoista. Julkituominen. Innostuminen. 


Avainsana on PELOTTOMUUS


Kielteisenä - liian mahtava esilläolo. Joukkohysterian lietsomista. 


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-universaali-yleistävä-henkinen-herkkä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä5°

Päivän Saabinen symboli#35 on Leski avoimella haudalla : Leski haudalla Kaikki mikä on fyysistä kuolee. Meillä on oltava kyky vapauttaa kii...

Suositut postaukset