perjantai 19. marraskuuta 2021

Saabinen symboli#239

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa rakkautta lunastuksen periaatteena. Tässä sielu esitetään äitinä, jonka pojasta on tullut häiritsevä voima heimon kollektiivisessa elämässä. Intiaanivaimo yrittää vastustaa poikansa väärintekojen karmaa rakkautensa ja rukoustensa avulla. Sielu reagoi ykseyden kokemukseen (hengellinen kuningas tai päällikkö), mutta ihmisluonnon energiat seuraavat usein heidän itseään etsiviä, jakautuvia taipumuksiaan.

Tämä on 48. viiden sarjan neljäs symboli. Se esittelee meille rukouksen arvon. Ihmisen – sielun – kokonaisuuden periaate toimii kompensoidakseen tai vaimentaen karman sanelua. Uskonnollisessa mielessä Maria, äiti, nähdään välittäjänä, jatkuvassa esirukouksessa omien läheistensä vuoksi.

Intiaanipäällikkö

Skorpioni♏29° Intiaanivaimo rukoilee päällikköä säilyttämään lapsensa hengen

Joudut puolustamaan lapsiasi, aatteitasi, luovuuttasi. Puolustat asioita, joista vastaat, vaikka ne olisivatkin ansainneet hylkäämisen, rankaisemisen tai tuomion. ratkaisun avain ei ehkä olekaan puolustamisessa tai oikeuden saamisessa vaan lempeyden anomisessa. Vallankäyttöä perheessä. Rukoilla armoa. Nöyrtyminen. 


Avainsana on TEHOKKUS. 


Kielteisenä - valmistautua olemaan vallankäytön kohteena. Uhrautua rauhan ja hiljaisuuden saavuttamiseksi. 


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-universaali-yleistävä-henkinen-vastuuntuntoinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Aurinko siirtyy Härän merkkiin, Härkä1°

  Päivän Saabinen symboli#31 on Kirkas vuoristopuro : Kirkas vuoristopuro Oman luonteen puhdas, saastumaton ja spontaani ilmentymä. Tässä s...

Suositut postaukset