tiistai 16. marraskuuta 2021

Saabinen symboli#236

Tämä symboli kuvaa kykyä sopeutua nopeasti uuteen tilanteeseen virittymällä sen vaatimuksiin. Se, joka elää sopusoinnussa luonnon kanssa ja jatkaa eteenpäin uusien tarpeiden ilmaantuessa, löytää itsensä intuitiivisesti kotonaan kaikkialla. Hän ei aseta elämälle vaatimuksia, sillä hän on samaistanut itsensä suurten luonnon rytmien kanssa. Tämä on sanoma Amerikan intiaanikulttuurista, jonka eurooppalaiset hyökkääjät tuhosivat niin mielettömästi ja tarkoituksettomasti melkein kaikkialla. Länsimainen ihminen on menettänyt uskonsa elämään, koska hän haluaa hallita ja orjuuttaa. 

Tämä edustaa 48. viiden sarjan ensimmäistä vaihetta kokemussyklissä. Se tuo meille viestin, jota tarvitsemme tänään kipeästi – viestin rauhanomaisesta sopeutumisesta luontoon ja sopeutumisen kautta tehokkaasta toiminnasta kaikissa elämäntilanteissa. (Rudhyar).

Leirin pystytys


Skorpioni♏26° Intiaanit pystyttämässä leiriä

Olet uudella maaperällä ja joudut sopeutumaan. Pitää asettua nopeasti aloilleen. Tämä ”uusi maaperä” voi olla fyysisellä, henkisellä tai materialistisella tasolla. Sinä tai läheisesi koette rauhattomuutta, jos et pysty rentoutumaan näissä uusissa olosuhteissa. Asettumista aloilleen. Kykyä käyttää tilanteen tarjoamia mahdollisuuksia hyväkseen. Meillä on kaikki mitä tarvitsemme.  


Avainsana on IMPROVISOIMINEN


Kielteisenä - mennä toisten reviirille tai asettumista paikoilleen, kun pitäisikin lähteä. Syyttää olosuhteita vaikeuksistaan. 


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-universaali-yleistävä-henkinen-kokeileva.


Tämä symboli aloittaa uuden, henkisen tason viiden sarjan:


Sarja 48

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä5°

Päivän Saabinen symboli#35 on Leski avoimella haudalla : Leski haudalla Kaikki mikä on fyysistä kuolee. Meillä on oltava kyky vapauttaa kii...

Suositut postaukset