maanantai 15. marraskuuta 2021

Saabinen symboli#235

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa kykyä hankkia tietoa kaiken olemassaolon rakenteellisista tekijöistä. Todellinen filosofi pystyy ymmärtämään ja merkittävästi arvioimaan sitä, mikä on kaikkien elämän ilmentymien taustalla. Hänen mielensä tunkeutuu olemassaolon pinnallisuuksien läpi ja havaitsee puitteet, jotka antavat ainakin suhteellisen pysyvän "muodon" kaikille järjestäytyneille järjestelmille. Siten jos rakenne on heikko, jatkuvan jännityksen aiheuttama epämuodostunut tai epätasapainoinen, voidaan selvittää ulkoisten häiriöiden ja sairauksien perussyyt. 

Tämä symboli päättää 47. viiden sarjan. Se antaa lisäulottuvuuden neljään edelliseen symboliin. Se tarjoaa esimerkiksi yhteiskuntaansa tottelematta kieltäytyvän yksilön (#231) omalletunnolle syvällisen ymmärryksen siitä, mikä hänen kohtaamassaan tilanteessa on vialla. "Huippukokemusten" voimakkaan tunnelaadun (#234) lisäksi mieli voi ymmärtää ne suuret periaatteet, joiden ilmentymiä ne olivat. 

Röntgenkuva

Skorpioni♏25° Röntgenkuva

Haluaisit ymmärtää tilannetta paremmin. Asian päältä pitää kuoria pois tunteita, logiikkaa, toisten ihmisten toiveita ja tekemisiä, ennen kuin tilanteen rakenne selviää. Etsi sisältäsi johtolankoja. Kykyä nähdä ulkokuoren läpi asian ytimeen.  


Avainsana on TUTKIMUS. 


Kielteisenä - kritiikitöntä herkkyyttä olosuhteille. 


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-universaali-yleistävä-fyysinen-inspirtoitunut.


Sarja 47 on nyt esitelty:


Sarja 47




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas30°

Päivän Saabinen symboli#30 on Sorsapoikue ankkalammella : Sorsat lammella Tämä symboli kertoo perheistä ja lapsista, sekä yhdessä olemisesta...

Suositut postaukset