torstai 11. marraskuuta 2021

Saabinen symboli#231

Tämä symboli kuvaa valmiutta kohdata seuraukset siitä, että kieltäydytään noudattamasta aggressiivisen yhteiskunnan autoritaarisia malleja. Kun henkilö on mukana toimissa, jotka ovat perinteisiä hänen erityiskulttuurissaan - ja monissa tapauksissa kaikissa yhteiskunnissa tässä ihmisen evoluution vaiheessa - hän kohtaa usein ristiriidan omantuntonsa ja yhteiskunnan vaatimusten välillä. Konflikti saattaa olla tyypillisin asevoimien kannalta – siksi tämä symboli. Siinä huomaamme yksilön puolustavan omia arvojaan, vaikka hän ei voi paeta päätöksensä seurauksia. Siinä tapauksessa hänen on oltava hiljaa valmis kohtaamaan nämä seuraukset hinnalla millä hyvänsä. 

Tämä on 47. viiden sarjan ensimmäinen symboli suuressa syklisessä toiminnan rituaalissa. Sen esittämä ongelma on selvä. Yhteiskunta tässä tilanteessa näyttää olevan kaikkivoipa; vielä henkilön ei tarvitse olla henkisesti sidottu, vaikka hänet olisi vangittu. Hän voi silti osoittaa sisäistä vapautta ja osoittaa olevansa "yksilö". (Rudhyar).

Pasifisti

Skorpioni♏21° Sotilas laiminlyö velvollisuuksiaan

Sinun odotetaan tekevän jotain, joka on vastoin sisäisiä arvojasi. Joudut valitsemaan tottelemisen ja sisäisen totuuden välillä. Todellinen viisaus löytyy vain ihmisen sisältä silloin kun kohtaa tilanteen sisäisesti vapaana ja valmistautuneena kohtaamaan seuraukset.  


Avainsana on POIKKEAVUUS. 


Kielteisenä - itsekurin puutetta. 


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-universaali-yleistävä-sosiaalinen-kokeileva.


Tämä symboli aloittaa uuden, sosiaalisen tason viiden sarjan:


Sarja 47



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä10°

Päivän Saabinen symboli#40 on Punaisen Ristin sairaanhoitaja: Sairaanhoitaja Tämä symboli paljastaa inhimillisen yhteistyön tunteen puhtaan ...

Suositut postaukset