tiistai 26. lokakuuta 2021

Saabinen symboli#215

Tämä symboli kuvaa kaikkien institutionalisoitujen menettelyjen hitautta. Maan nousu laajasta valtamerestä on hidasta, mutta muodostuessaan se kehittää valtavan vastustuskyvyn muutokselle myrskyistä huolimatta. Samoin, kun kulttuuri on ilmaissut perussymbolinsa ja oman ajattelunsa, tunteensa ja toimintansa konkreettisissa instituutioissa, ne muuttuvat todella hitaasti. Suureen kaupunkiin saapunut yksilö (Skorpioni♏1° -symboli) löytää pian elämänsä kaupunkielämän rytmien asettamana, mikä tuhoaa laajemmat elämänprosessit ja evoluution liikkeet. 

Tämä on viimeinen viiden sarjan 43. vaiheen symboleista. Näemme siinä, kuinka sitova ja vastustuskykyinen yhteisöllinen elämäntapa voi olla. Tässä on voimaa ja vakautta, ja nämä ovat välttämättömiä tekijöitä ihmisen sosiaalisessa elämässä - kunnes uudet horisontit kutsuvat.  (Rudhyar).

Kallioranta Lindos

Skorpioni♏5° Valtava kallioranta

Tunnet joutuneesi tunneryöpyn kohteeksi, mutta sinulla on voimaa kestää se. Tilanne on kallion kova. Periksi antamattomuutta. Kestävä todellisuus. Perusta. 


Avainsana on VAKAUTTAMINEN. 


Kielteisenä - tunnekuohuja tai tylsistymistä, joka johtaa täyteen välinpitämättömyyteen. Ei kehitystä. 


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-universaali-erikoistunut-fyysinen-inspiroitunut.


Sarja 43 on nyt esitelty:


Sarja 43




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas30°

Päivän Saabinen symboli#30 on Sorsapoikue ankkalammella : Sorsat lammella Tämä symboli kertoo perheistä ja lapsista, sekä yhdessä olemisesta...

Suositut postaukset